Τρίτη 3 Απριλίου 2012

... ΔΟΛ - έφεραν αποτέλεσμα οι κινητοποιήσεις ...

*
zoornalistas
***
*
Κι ο Ψυχάρης φοβέρα θέλει ...
*

Το αφεντικό του ΔΟΛ πήρε πίσω τρεις απολύσεις
 (και της εκπροσώπου Γιάννας Σακελλαρίου)
Κι ο Ψυχάρης (αυτός ειδικά) φοβέρα θέλει! Μετά την κινητοποίηση των σωματείων και ΟΛΩΝ των εργαζόμενων στον ΔΟΛ ανακλήθηκαν οι απολύσεις της συνδικαλιστικής εκπροσώπου της ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) στον Οργανισμό, Γιάννας Σακελλαρίου και άλλων δύο διοικητικών υπαλλήλων. Ανένδοτος ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης για την επαναπρόσληψη τεσσάρων εργαζομένων που αμοίβονταν με μπλοκάκια.
 
Θυμίζουμε ότι η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών είχε κηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις ενώ ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΤΗΠΤΑ, ΠΕΛ, ΕΠΠΕΑ, ΕΦΕ, ΕΣΠΗΤ και ΕΠΠΗΤ είχαν αποφασίσει, σε ένδειξη συμπαράστασης, να κηρύξουν 24ωρη απεργία στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», τον Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM», τις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr», καθώς και στα περιοδικά «COSMOPOLITAN», «MARIE CLAIRE» και «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ», από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης.


Μετά την ανάκληση των τριών απολύσεων οι Ενώσεις προσανατολίζονται σε..αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ενώ είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη το πρωί συνάντηση Ψυχάρη και συνδικαλιστών.

Υ.Γ: Ο Ψυχάρης είχε απολύσει και τον Χρήστο Μαϊδη, πρόεδρο της Ενωσης Προσωπικού Περιοδικού Τύπου του οποίου όμως η απόλυση κρίθηκε παράνομη από τη Δικαιοσύνη και ο εκδότης αναγκάστηκε να τον επαναπροσλάβει...

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου