Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

... η επιταγή, η αναστολή και η "Ελευθεροτυπία" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Ανασυγκρότησης" : ... Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καλοφωλιάς (της "Εξπρές"), ο πρώτος διδάξας την τακτική "δώσε επιταγή έναντι για τα έναντι και σταμάτα την απεργία" ... αλλά το ερώτημα που πλανάται στην ατμόσφαιρα έχει να κάνει με τα χρήματα που οφείλονται και στους Τεχνικούς Τύπου ... η ανακοίνωση των παραλίγο απεργών αναφέρει ότι η επιταγή θα διανεμηθεί μεταξύ δημοσιογράφων και διοικητικών ... άρα; ... όλοι όσοι δεν μετείχαν της σεμνής αυτής τελετής - τουλάχιστον σε επίπεδο εξαγγελίας απεργίας από το επαγγελματικό τους σωματείο - θα μεταλάβουν των αχράντων χρημάτων του ευαγούς αυτού ιδρύματος, που εκδίδει την υπό έκδοσιν; ... κάποιος θα πρέπει να (μας) διαφωτίσει ...
Αναστολή της 24ωρης απεργίας
στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)

Ανακοίνωση

Μετά την παράδοση από την εργοδότρια εταιρεία επιταγής που προορίζεται για εξόφληση μέρους των οφειλομένων αποδοχών των συντακτών και των διοικητικών υπαλλήλων στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αναστέλλουν την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχτεί από τις 18.00 της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014, έως τις 18.00 του Σαββάτου, 26 Απριλίου 2014.

Οι Ενώσεις θα παρακολουθούν προσεκτικά την εκπλήρωση από την εργοδοσία των οικονομικών υποχρεώσεών της και επιφυλάσσονται να επανέλθουν με νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις .

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου