Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

... από τον Πανούση στις τηλεοπτικές άδειες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Μόλις δύο συνεντεύξεις πρόλαβε να δώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Γιάννης Πανούσης. Μόνο σε “Παραπολιτικά” και “Καθημερινή”.

@ Με τόσο ξύλο (συγγνώμη… έργο) δεν τον λες και …Γιάνη Βαρουφάκη.

@ Στην ατέρμονη παρουσία τους στα ΜΜΕ, τους δύο καθηγητές χωρίζει ένα νι.

@ Το ότι ερμηνεύουν Λιαρέλη και να αναγορεύουν σε θέμα δημοκρατίας την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει τις άδειες, είναι δικαίωμα του τέως πρύτανη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ , Θόδωρου Φορτσάκη και του δικηγόρου Αντώνη Βγόντζα δικηγόρου (που γνωρίζει τα media) και πρώην μέλος του ΕΣΡ.

@ Από το μακροσκελές άρθρο δεν καταλάβαμε κάτι: Αν οι άδειες στην Ελλάδα, απονέμονται με το κληρονομικό δίκαιο, οπότε έχουμε μια τηλεοπτική φεουδαρχία με την εγγύηση του Μνημονίου

@ Όπως επίσης, πως ορίζεται η αγορά στην οποία δεν μπορεί να μπει απευθείας, με άδεια από το κράτος, ένας επενδυτής που περιμένει 20 χρόνια να εκπέμψει και η πολιτεία δεν προκηρύσσει συχνότητες;

@ Μήπως …κλειστό επάγγελμα. Μήπως είναι θέμα δημοκρατίας από την αντίστροφη πλευρά;

@ Το γεγονός πάντως πως ο πρώτος και μοναδικός πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ (Θεός συγχωρέστην) υπερασπίζεται ανοικτά τις θέσεις της ΕΙΤΗΣΕΕ, 10 μέρες μετά τη συνέντευξη Τύπου (με το λάθος θέμα), είναι άκρως ενδιαφέρον.

@ Βάζει ακόμη ένα λιθαράκι στο σκάνδαλο του λουκέτου της ΕΡΤ και των μορφωμάτων ΔΤ και ΝΕΡΙΤ που ακολούθησαν…

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου