Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

... ο Σάτυρος γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συντροφικά πλακώματα στην ΕΡΤ

Από την μια ο Ταγματάρχης, από την άλλη οι διευθυντές.

Και στην μέση το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ο Λάμπης θέλει δελτίο στις 6 το πρωί, θέλει rotation στις παρουσιάστριες των δελτίων, θέλει καθημερινή απογευματινή πολιτική εκπομπή. Διαφορετικά τα θέλω και οι εισηγήσεις των συντρόφων διευθυντών. Στο τέλος την πληρώνουν, όπως πάντα, τα στελέχη που δεν ανήκουν σε καμιά συνιστώσα.

Γλειψίματος!

---

Μπογδάνος είσαι

Αυτά ονειρεύεσαι, αυτά γράφεις:

"Κυριάκος και ΝΑΙ. Δυστυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να μείνει στην ιστορία ως αδίστακτος διχαστής και οπισθοδρομικός ηγέτης. Ο πολιτικός αμοραλισμός του, όμως, ενδέχεται να αφήσει μιαν αναπάντεχη παρακαταθήκη: Την απέναντί του συνάντηση δυνάμεων, που παλαιότερα θα ήταν αδύνατο να συμπορευθούν. Μπορεί τον Ιούλιο του 2015 ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του να τραυμάτισαν την κοινωνική ειρήνη, να σφράγισαν την παραμονή της χώρας σε περιβάλλον ύφεσης και να εξέθεσαν το κράτος διεθνώς. Μαζί, όμως, γέννησαν τη μαγιά του ΝΑΙ. Που περιμένει τον καταλύτη της για να εκδηλώσει τη δυναμική της". 

Οι Τζήμεροι των Βορείων Προαστίων πήγατε το "ΟΧΙ" στο 62%. Να εύχεσαι δε να μην βρει το 62% τον καταλύτη για να εκδηλώσει τη δυναμική του. Και για να τελειώνουμε.

Στην Φιλοθέη ο Μητσοτάκης 73%. Στο Κερατσίνι ο Μεϊμαράκης 68%.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου