Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

... Σάββατο 20/7 στην ΕΡΤ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σήμερα 20/7/2013 στην ΕΡΤ

Ημέρα αλληλεγγύης στο Ραδιομέγαρο


Δελτίο Τύπου
ΠΟΣΠΕΡΤ - Δημοσιογράφοι ΕΡΤ

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν δράσεις στον κήπο της ΕΡΤ αφιερωμένες στην Αλληλέγγυα & Συνεργατική Οικονομία.

Από τις 15:00 οι συλλογικότητες θα ενημερώνουν για την δράση τους, θα συμμετέχουν Συλλογικές & Κοινωνικές κουζίνες, ανταλλακτικό παζάρι, εργαστήρια, κ.α., με σκοπό να στηρίξουν με την παρουσία τους τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και παράλληλα να αναδείξουν τη δράση τους, αποδεικνύοντας ότι ένας κόσμος αλληλεγγύης, αυτοδιαχείρισης, ελευθερίας, συνεργασίας, δεν είναι μόνο εφικτός αλλά και υπαρκτός!

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή, η Κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και η Νομαδική Κουζίνα του Συνεργατικού Καφενείου Ακαδημίας Πλάτωνος που θα μαγειρεύουν από το μεσημέρι, η Τράπεζα Χρόνου Πλατείας Συντάγματος, οι Ηλιόσποροι, η Μεσοποταμία, η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου, η πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, το Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια, η Art Bank, η Εφημερίδα Δράση, η εργασιακή κολεκτίβα La candonna κ.α. 

Θα λειτουργήσει Ανταλλακτικό Παζάρι: από τις 14:00 φέρνουμε στο προαύλιο της ΕΡΤ ό,τι δεν χρησιμοποιούμε πια και μπορεί να το χρειάζεται κάποιος άλλος (ρούχα - βιβλία - cd - χρηστικά αντικείμενα σε καλή κατάσταση) και βρίσκουμε κάτι που μας χρειάζεται. Ενισχύουμε το Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια φέρνοντας ΦΑΡΜΑΚΑ που δεν έχουν λήξει. Μαζεύουμε τρόφιμα που δεν χαλάνε, γάλατα, πάνες, είδη προσωπικής περιποίησης και υγιεινής για το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων του Λαυρίου.

Στις 15:00 - Η Τράπεζα Χρόνου λύνει απορίες για το πώς λειτουργεί μια Τράπεζα Χρόνου

Στις 16:00 - Η τέχνη παράγει πλούτο, εργαστήριο για μικρούς και μεγάλους από την (Art Bank)

Στις 17:30 - Ηλιόσποροι: Δημιουργία δικτύου περιοχών ελεύθερης κατασκήνωσης.

Στις 19:00 - Συζήτηση με θέμα, «αχρήματη και ανταλλακτική οικονομία, αυτοθεσμοθετημένα νομίσματα»

Στις 21:30 - Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη Διεύθυνση του καλλιτεχνικού διεύθυντη της Ορχήστρας Άλκη Μπαλτά.

ALTRIBE BAND ROCK: funk-blues μπάντα, σε ένα πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια σε αγγλικό κυρίως στίχο και διασκευές. Το group χαρακτηρίζεται από το δυνατό στίχο, το εκρηκτικό μουσικό του μίγμα και την έντονη σκηνική παρουσία. Φωνή: Fiona Lambridi Κιθάρα: Pericles Palamiotis Μπάσο: Δημήτρης Μπίλλιας Τύμπανα: Albert Panagiotopoulos

FIRST COUSINS Γιώργος και Δημήτρης Αγγελόπουλος! Σε ροκ ρυθμούς με τις κιθάρες τους.

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ κλασικό ροκ «διασκευές» Στέφανος Χατζάκης: κιθάρα - φωνή, Γιώργος Μπαϊρακτάρης: Μπάσο, Αντώνης Τσάτσης: τύμπανα (ντραμς)
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου