Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

... Σαμαράς: "γαμώ το κεφάλι μου, ο μαλάκας" ...

*
Τυπολογίες
***
*

Η εκδίκηση της ΕΡΤ

.

Σχόλιο

Η πρωτοφανής έκθεση του Πρωθυπουργού με τη μετάδοση σε εθνικό δίκτυο της αμοντάριστης δήλωσής του, με τη φράση "Γ… το κεφάλι μου, ο μ......" αποκαλύπτει το βαθμό άγνοιας των συμβούλων του Μεγάρου Μαξίμου. Με τον πλέον σκληρό τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς μάλλον θα έχει αντιληφθεί τις συνέπειες των λανθασμένων επιλογών των ανθρώπων που τον συμβουλεύουν. Το λουκέτο στην ΕΡΤ και η επιμονή στο λάθος για περισσότερο από ένα μήνα, προκάλεσαν το χθεσινό, απίστευτο, σφάλμα.

Η βαθιά άγνοια των ανθρώπων που αποφασίσουν και η τυφλή εμπιστοσύνη “στους ανθρώπους της αγοράς που ξέρουν”, φανερώθηκε σε όλο το μεγάλειο. Μέχρι και προχθές έβγαιναν στελέχη της κυβέρνησης και έθεταν το ερώτημα γιατί χρειάζονται 3 άτομα για μια δήλωση πολιτικού. Ο τελευταίος που το έκανε ήταν ο Παντελής Καψής, μιλώντας πριν από μια βδομάδα στο Real FM και στο Νίκο Χατζηνικολάου. Σε λίγη ώρα μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος θα εξηγήσει στους επαγγελματίες της ΕΡΤ, ποιο είναι το σχέδιό του για τη δημόσια τηλεόραση, αν και όπως τουλάχιστον παραδέχεται δεν έχει διοικήσει πότε τέτοια εταιρεία.

Τα μαθήματα τηλεόρασης στις πλάτες του ελληνικού λαού και πλέον του ίδιου του Πρωθυπουργού πρέπει να σταματήσουν, με την αναγνώριση του σφάλματος. Και όσοι διέπραξαν την ύβρη, είναι ώρα να υποχωρήσουν.

Η ΕΡΤ τους εκδικήθηκε.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου