Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

... "ΕΔΤ" ή "ΔΤ" - σκαστές παρανομίες ...

*
Εργαζόμενοι ΕΡΤ
***
*


Παραβιάσεις της νομοθεσίας
καταγγέλουν οι εργαζόμενοι
.

Παραβιάσεις της νομοθεσίας διαπιστώνουν οι εργαζόμενοι κατά τη μετάδοση της “Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης” ή απλώς "Δημόσιας Τηλεόρασης".

Επικαλούνται το νόμο του 2011 για τη Διαύγεια, αναφέρουν πως καμία σύμβαση ή συμφωνία, δεν έχει ισχύ, αν προηγούμενως δεν έχει αναρτηθεί στο Internet. Υπεύθυνος, λένε, είναι ο Γ. Μάναλης για τις τρεις συμφωνίες που έχει φέρεται να έχει συνάψει με “TVE”, ΟΤΕ, Digea.

Η εκπομπή της κάρτας της ΕΔΤ ή ΔΤ δεν είναι αδειοδοτημένη ως προς το πρόγραμμα της από το ΕΣΡ, το οποίο δεν έχει ως σήμερα συνεδριάσει για το θέμα, συμπληρώνουν. Σημειώνουν πως ως πάροχος δικτύου, εμφανίζεται μια εταιρεία “EDT” η οποία δεν έχει αναγνωριστεί ως “πάροχος δικτύου” από την ΕΕΤΤ και θέτουν ζήτημα παράβασης καθήκοντος για την Ανεξάρτητη Αρχή.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αναφέρουν πως έχουν άδεια από το ΕΣΡ, αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο η απόφαση δεν έχει αναρτηθεί.



***

Μέτοχοι του Mega
πίσω από την εταιρεία
που βγάζει το σήμα
της “Δημόσιας Τηλεόρασης”

Τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας “TVE” από τα στούντιο της οποίας βγαίνει η κάρτα της “Δημόσιας Τηλεόρασης” ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι.

Από 25% κατέχουν η “‘Ανωση” (Πήγασος) και το Studio ΑΤΑ (ΔΟΛ), κύριοι μέτοχοι του Mega, ενώ το υπόλοιπο 50% ανήκει σε φυσικά πρόσωπα.
---

Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου