Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

... Λιθογράφοι - κάλεσμα απλήρωτων, απολυμένων ...

*
Π.Ε.Λιθογράφων
***
*

Πρόσκληση

- Το Σωματείο Λιθογράφων καλεί σε πλατιά σύσκεψη όλους τους συναδέλφους απολυμένους που τους χρωστάνε δεδουλευμένα, αποζημιώσεις κ.α. και όσους εργάζονται αλλά είναι απλήρωτοι για μήνες και βρίσκονται στα πρόθυρα της απόλυσης, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 και ώρα 07.00 μ.μ στην αίθουσα του συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος).
- Επίσης καλούμε τα κλαδικά Σωματεία απ’ όλους τους κλάδους της Βιομηχανίας, που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, να συμμετέχουν καλώντας τα μέλη τους σ' αυτούς τους χώρους.

Στόχος μας είναι να συντονίσουμε την προσπάθεια και να πάρουμε κοινές πρωτοβουλίες για την οργάνωση και κινητοποίηση των εργαζομένων από επιχειρήσεις που έκλεισαν, που βρίσκονται σε διαδικασία κλεισίματος, που είναι μήνες χωρίς δουλειά, που δεν πληρώνονται. Να αναδείξουμε το πρόβλημα, τις αιτίες του και τη διέξοδο και παράλληλα να καταλήξουμε σε ένα πλαίσιο συγκεκριμένων αιτημάτων για αυτούς τους εργαζόμενους που θα το προβάλουμε και θα το παλέψουμε από κοινού, όλα τα κλαδικά συνδικάτα με τους εργαζόμενους από τους χώρους αυτούς.

Πάρτε όλοι μέρος στη σύσκεψη
την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 07.00 μ.μ 
στην αίθουσα του συνδικάτου Οικοδόμων 
(Βερανζέρου 1,Πλατεία Κάνιγγος)

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Σακκάς Λεωνίδας               Αργυρίου Γιάννης
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου