Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

... "Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013" - ζεστό χρήμα σε 8 ρ/σ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ζεστό κρατικό χρήμα
σε ορισμένα (μόνο) ραδιόφωνα
της Θεσσαλονίκης



Και ξαφνικά η «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» (ε;) μοιράζει κονδύλια 25.253 ευρώ σε οκτώ (8) ραδιοσταθμούς της συμπρωτεύουσας προκειμένου να προβάλουν ένα πρόγραμμα που λέγεται «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007 – 2013».

Τι πρόγραμμα είναι αυτό ακριβώς κανένας δεν έχει καταλάβει, αλλά εντάξει, αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, τόσα συμβαίνουν γύρω μας, μην κολλάτε κι εσείς στις λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτει ο «105.5 Στο Κόκκινο», έρχεται η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» (τρέχα γύρευε) κι επιλέγει δύο ενημερωτικά ραδιόφωνα (Ράδιο Θεσσαλονίκη και Focus) ένα αθλητικό (Metropolis) και πέντε μουσικά (Ερωτικός, Imagine, Zoo, Velvet και Republic) προκειμένου να μεταδώσουν σποτάκια του προγράμματος ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007 – 2013». Γιατί, όπως καταλαβαίνετε κι εσείς, αν δεν ακούσουν οι ακροατές του Imagine 89.7 και του Zoo 90.8 για αυτό το σπουδαίο πρόγραμμα, ποιοι θα ακούσουν;

Το ερώτημα είναι με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των συγκεκριμένων ραδιοσταθμών; Διότι, κοιτώντας τις τελευταίες ακροαματικότητες, δεν βγαίνει συμπέρασμα.

Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κάποιοι προσφέρουν ζεστό κρατικό χρήμα (έστω και αν δεν είναι πολύ) σε ορισμένα μόνο ραδιόφωνα ενισχύοντάς τα απέναντι στον ανταγωνισμό;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου