Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

... η κατά Σταύρο Ψυχάρη "ελεύθερη τηλεόραση" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θυμήθηκε τη θεωρία
της "ελεύθερης τηλεόρασης"
ο Σταύρος Ψυχάρης

Την “ελεύθερη τηλεόραση”, ένα όρο που χρησιμοποιούσαν οι εκδότες από το 1985 ως το 1989 θυμάται αυτή την Κυριακή ο Σταύρος Ψυχάρης και τιτλοφορεί το κύριο άρθρο που υπογράφει.

"Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη θα προασπίσει το δικαίωμά του να λειτουργεί ιδιωτική τηλεόραση στο πλαίσιο της ελεύθερης οικονομίας", δηλώνει απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο εκδότης του “Βήματος”.

Και προαναγγέλλει πως “στην Ελλάδα πολλοί έγκυροι νομομαθείς μπορούν να ετοιμάσουν το νομικό πλαίσιο μιας ελεύθερης τηλεόρασης”, ενώ μόλις έχει ψηφιστεί ο νόμος Παππά-Σπίρτζη, αφήνοντας να εννοηθεί πως το επόμενο διάστημα θα συμμετάσχει στο κίνημα των προσφυγών των ιδιοκτητών ΜΜΕ, ενάντια στο νόμο.

Το ενδιαφέρον στοιχείο, επίσης, είναι πως μιλάει για τα σχέδια του ΔΟΛ στην τηλεόραση, χωρίς καμία αναφορά στο MEGA, στο οποίο είναι πρόεδρος.

Καταλήγει πάντως με προσωπική υπαινικτική επίθεση προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά: “Τα επειγόντως ψηφιζόμενα νομοθετήματα θυμίζουν την παροιμία "τώρα που βρήκαμε Παππά, ας θάψουμε πέντ’ έξι ακόμη…"”.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου