Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στον εισαγγελέα για κατάθεση ο Σ. Ψυχάρης

Στις 12 Νοεμβρίου καλείται για κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς για κατάθεση ο Σταύρος Ψυχάρης, γράφει σήμερα η “Αυγή”. Θα ακολουθήσουν, αναφέρει η εφημερίδα και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες ΜΜΕ που έλαβαν δάνεια από τις τράπεζες για τις εταιρείες τους.
---
Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι ακόλουθοι Τύπου

για τα λουκέτα στα γραφεία Τύπου εξωτερικού

Να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση με την οποία ανεστάλη η λειτουργία δέκα Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό, ζητεί με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) και 82 μέλη της.

Βάσει της απόφασης, ανεστάλη η λειτουργία των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας (ΓΤΕ) σε Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη, Οτάβα, Σαγκάη, Σίδνεϊ και Χάγη.
---
Με δώρα για τα γενέθλιά της

“Η εφημερίδα των Συντακτών”

Συνεργασία με το σκιτσογράφο Γιάννη Ιωάννου ξεκινάει από το επόμενο Σάββατο, στο επετειακό φύλλο των 3 χρόνων της, η “Εφημερίδα των Συντακτών”. Για τα γενέθλιά της, η εφημερίδα θα διανείμει δύο συλλεκτικά τεύχη του “Μικρού Ηρωα” και του “Μπλεκ”.
---
Κλείνουν οι “Ερευνητές”

Κλείνει το ωραίο ένθετο της “Καθημερινής”, οι “Ερευνητές”. Η καλύτερη παιδική εφημερίδα που κυκλοφορούσε σε εφημερίδα, αναστέλλει την έκδοσή της, εξαιτίας του κόστους, με αποτέλεσμα τρεις απολύσεις εργαζομένων. Αύριο, πάντως θα κυκλοφορήσει το φύλλο που έχει ετοιμαστεί.
---
Τρεις ενδιαφερόμενοι

για το spec της Forthnet

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Business Today”, τρία agencies συμμετέχουν στο spec που πραγματοποιεί η Forthnet, με αντικείμενο το λογαριασμό media planning & buying. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εταιρείες Tempo OMD, Initiative και Havas.
---
Ξεκινά ΕΔΕ

για τις αποτυχημένες δημοσκοπήσεις
του Μαραντζίδη στον ΣΚΑΪ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διατάξει, όπως προανήγγειλε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης, με αφορμή τις καταγγελίες για επηρεασμό των ψηφοφόρων μέσω «ψευδών» προεκλογικών δημοσκοπήσεων.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου