Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

... Μπόμπολας - δεν πληρώνει, απολύει αλλά βγάζει νέα φύλλα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δύο νέες εκδόσεις από τον Μπόμπολα


Ο αθλητικός Τύπος περνάει φουρτούνες, την τελευταία εβδομάδα έχασε συνολικά γύρω στις πέντε χιλιάδες φύλλα (τελευταία στοιχεία από την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου), το κοστολόγιο της Goal News έχει συμπιεστεί με αλλεπάλληλες μειώσεις (και ο φόβος για νέα συμ-πίεση παραμένει), δεν πάει τρίμηνο από την απεργία που κήρυξε στην αθλητική εφημερίδα του Πήγασου η ΕΣΗΕΑ, και με την οποία είχαν διαφωνήσει οι εργαζόμενοι (διαβάστε εδώ), γενικά τα έντυπα του Ομίλου δεν πάνε καλά – όπως σύμπας ο Τύπος – αλλά ο Μπόμπολας ετοιμάζει (άμεσα μάλιστα!) εκδόσεις για δύο φορές την εβδομάδα: 

Πρόκειται για στοιχηματικές εφημερίδες που θα κυκλοφορούν Τρίτη και Παρασκευή (δεν ξέρουμε αν θα έχουν ενιαίο τίτλο ή αν θα είναι με διαφορετική ονομασία) και οι οποίες θα πέσουν πάνω σε μια σειρά άλλων ειδικών εκδόσεων τις ίδιες ημέρες («1-2-Χ», «Μπουκ/1-2-Χ», «Στοίχημα», «King Bet» κ.ά.).

Αν δεν αλλάξει κάτι, το πρώτο φύλλο θα κυκλοφορήσει στις 16 του μήνυμα, ημέρα Παρασκευή, που είναι και η καλύτερη κυκλοφοριακά για τις ειδικές εκδόσεις του στοιχήματος. Γι’ αυτό άλλωστε τα στοιχηματικά ένθετα αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων προσφέρονται, κυρίως, εκείνη την ημέρα. Η απόφαση του Φώτη Μπόμπολα να στραφεί στο Τύπο του στοιχήματος ξενίζει, ιδιαίτερα επειδή είναι γνωστό ότι το συγκρότημα του Χαλανδρίου δεν δείχνει να είναι ζεστό με τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις του.

Ωστόσο, τα δυο στοιχηματικά έντυπα έχουν προφανή και ορατό λόγο παρουσίας. Είναι η ανάπτυξη του Stoiximan, της εταιρίας στοιχήματος ιδιοκτησίας Μπόμπολα-Μάρη, που αναζητάει μεγαλύτερα στηρίγματα στην στοιχηματική αγορά. Εξ ου και η ανάληψη την περασμένη εβδομάδα της χορηγίας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με την οποία το λογότυπο της στοιχηματικής εταιρίας βρίσκεται στην φανέλα της ομάδας, όπως βρίσκεται και από λίγο παλιότερα στη φανέλα της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού (διαβάστε εδώ).

Ο Μπόμπολας είναι ο δεύτερος εκδότης πολιτικής εφημερίδας που μπαίνει στον χώρο του στοιχηματικού Τύπου. Την αρχή έκανε ο Φιλιππάκης Δημοκρατία», «Εσπρέσσο») που έχει εκδώσει με επιτυχία τις «Προβλέψεις» και με λιγότερη επιτυχία το «Ποντάρισμα».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου