Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

... η Athens Voice και το service στους νεοναζί ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όχι αγαπητή Athens Voice,
δεν το έκαναν όλα τα Μέσα
με την Μιχαλολιάκου,
τρία-τέσσερα sites το κάνατε


Θα αρκούσε ένα απλό «συγγνώμη, κάναμε λάθος» για την ανάρτησή τους για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της Ουρανίας-νεοναζί-Μιχαλολιάκου και θα τελείωνε εκεί η ιστορία.

Δεν είναι κακό να κάνει λάθος ένα site, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Σε όλους μας συμβαίνει. Λες ένα γενναίο συγγνώμη, καθαρτήριο μερικές φορές, και πας μπροστά. Κάποιος από την Athens Voice (από τη Θεσσαλονίκη;) ανέβασε ένα ατυχές (για να το πω κομψά) κείμενο με το οποίο «ξέπλενε» τη Χρυσή Αυγή. Συνέβη, εντάξει. Λες ένα συγγνώμη και προχωράς.



Η Athens Voice προτίμησε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (ΕΔΩ). «Και η ελαφρότητα μέσα στη ζωή είναι. Δεν δημοσιεύσαμε κανένα "άρθρο" και κανένα "ρεπορτάζ" για το lifestyle της Χ.Α. Στις πολλές ειδήσεις στο σάιτ με φωτογραφίες από την ορκωμοσία, υπήρχε και μια στο ίδιο πνεύμα: Κοίτα αλλαγή η θυγατέρα, από το λουκ θεούσα κυρία Λουκά (φωτο πέρυσι) στο λουκ πέτσινη φούστα, ψηλή γόβα και μαύρα γυαλιά (φέτος). Χαμόγελο ειρωνικό, τελεία» έγραψε, υπερασπιζόμενη τη δημοσίευση. Και σημειώνει παρακάτω: «Το ίδιο έκαναν σχεδόν όλα τα Μέσα της χώρας». Όχι αγαπητή Athens Voice, δεν το έκαναν όλα τα Μέσα με την Μιχαλολιάκου, τρία-τέσσερα sites το κάνατε, μόνο. Και τη Χρυσή Αυγή, τους δολοφόνους και τους φασίστες, δεν τους προβάλεις. Ούτε τους κάνεις service.



Τράβηξε τα βλέμματα η εμφανώς ανανεωμένη και κομψή Εύα Μπράουν με ένα εντυπωσιακό σύνολο. πηγή: 1940

Σε ένα άλλο, καινούργιο, κείμενο που ανέβασε το free press απειλεί με αγωγή τον κομίστα Σπύρο Δερβενιώτη: «Για όλα και κυρίως για τους εκβιασμούς, δεν υπάρχει δικαστήριο που δεν θα δικαιώσει την A.V. Μπορούμε να δείχνουμε ανοχή σε κάθε πολιτική κριτική, ακόμα και στην πιο σκληρή, την πιο άδικη. Όποιος όμως αμφισβητεί την ακεραιότητά μας θα πρέπει να το αποδεικνύει στη δικαιοσύνη» γράφει. Και απειλεί πως για όσα γράφει ο Δερβενιώτης η απάντηση είναι «είναι μερικοί μήνες φυλακή και 1 εκατομμύριο ευρώ αγωγή».

Αλήθεια, ποια η γνώμη της Athens Voice για την αγωγή του Πάνου Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη, για ένα κείμενό του στο Protagon; Ήταν, είναι, υπέρ; Αν θεωρεί η Athens Voice πως ο Δερβενιώτης την συκοφάντησε να του απαντήσει μέσα από τις σελίδες της, όχι στα δικαστήρια - ΕΔΩ, ειρήσθω εν παρόδω, η απάντηση του Σπύρου Δερβενιώτη.

Φυσικά βρέθηκαν διάφοροι αυτόκλητοι υπερασπιστές της Athens Voice, όπως ο Προκόπης Δούκας και ο Ηλίας Κανέλλης. Αδιάφορο. Μικρή σημασία έχουν όσα λένε και όσα γράφουν.

Προσωπικά τη συμπαθώ την Athens Voice, ειλικρινά. Και ας διαφωνώ σε πολλά. Απλώς τώρα το κάνει ακόμα χειρότερο προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί δημοσίευσε ένα αποδεδειγμένα άθλιο κείμενο. Το ξέρουμε κι εμείς, το ξέρουν κι αυτοί εκεί πως έχουν άδικο. Και γνωρίζουν πως έκαναν λάθος, το συζητούν και μεταξύ τους έχω την αίσθηση.

Επαναλαμβάνω, λάθη γίνονται από όλους. Ας τα αναγνωρίσουμε και ας μην τα... ρίχνουμε σε εκείνους που μας ασκούν κριτική μετά.

---
πηγή: Δημ. Κανελλόπουλος/http://www.e-tetradio.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου