Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αριστερή ανατροπή στην Πορτογαλία

Η δεξιά κυβέρνηση Κοέλιο στην Πορτογαλία αποτελεί παρελθόν καθώς Σοσιαλιστικό κόμμα, Μπλόκο της Αριστεράς και Κομμουνιστικό κόμμα καταψήφισαν το πρόγραμμα της. Χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το κοινοβούλιο στη Λισαβόνα ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα της Συνομοσπονδίας των Συνδικάτων.

Περισσότερα στο enimerosi24
---
Το MEGA,
η εκπρόσωπος Γεροβασίλη
και η “υπόθεση Πανούση”

Δήλωση κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη

Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.

Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»

Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν.
---
Νέα πρόεδρος στην ΕΡΤ3 η Θ.Παπαζήση

Τη Θεοφανώ Παπαζήση, Ομότιμη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επέλεξε το ΔΣ της ΕΡΤ για τη θέση της πρόεδρου της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Ιωάννης Μυλόπουλος στις 18/9/2015.
---
Η ελληνική ραδιοφωνία
εκπέμπει από τη Μυτιλήνη #ERT4refugees

Η ΕΡΤ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ραδιοφωνικού δικτύου της, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να αναδείξει με κοινωνική ευαισθησία όλες τις πτυχές της επείγουσας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο Αιγαίο με το προσφυγικό.

Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου από τις 08.00 έως και τις 15.00, η Ελληνική Ραδιοφωνία θα εκπέμψει από την ΕΡΤ Β. Αιγαίου στη Μυτιλήνη, εκεί όπου εξελίσσεται το μεγαλύτερο προσφυγικό δράμα των τελευταίων δεκαετιών.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές και η Ραδιοεφημερίδα του Πρώτου (14.00-15.00) θα μεταδίδονται από τη Μυτιλήνη, προσαρμοσμένες αναλόγως. Μαζί με τους παραγωγούς της ΕΡΤ Β. Αιγαίου θα βρεθεί στη Μυτιλήνη ομάδα δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών της ΕΡΤ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στο enimerosi24
---
Καθημερινή: Με 25,31% ο Θ. Αλαφούζος

Σε αγορά 34.000 μετοχών της εταιρείας Καθημερινή, με αξία αγοράς εκάστης μετοχής 0,40 ευρώ, προχώρησε στις 6 Νοεμβρίου ο εκδότης της Θέμης Αλαφούζος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος ήταν κύριος 7.712.979 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας (ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 25,205%).

Αναλυτικά στο http://www.capital.gr/

---
Πρώτο σε όλα το δελτίο του Alpha

Στην πρώτη θέση το δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Οκτώβριο, έχοντας 20,9% στο σύνολο του κοινού και 15,6% στις ηλικίες 15 – 44, με διαφορετική ώρα έναρξης από τα υπόλοιπα. Ο ΑΝΤ1, με τη Μαρία Χούκλη στην παρουσίαση, είναι δεύτερος, με 18,8% στο σύνολο του κοινού, ενώ το δίδυμο Τρέμη – Πρετεντέρη στο Mega είναι σταθερά τρίτο, με 17,2%. Το Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα στην παρουσίαση και τον Νίκο Χατζηνικολάου στον σχολιασμό, έχει 13% και ανοδική τάση, ενώ ο ΣΚΑΪ, με τη Σία Κοσιώνη, έχει κατακτήσει το 10%. Τελευταίο, με 4,3%, το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, με τον Πάνο Χαρίτο.

Περισσότερα στις Τυπολογίες
---
πηγή: Τυπολογίες/Enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου