Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Απάντηση ΕΤΑΠ-ΜΜΕ
για την αποκατάσταση
των συντάξιμων αποδοχών

Η διοίκηση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ απαντώντας σε ερωτήσεις συνταξιούχων του Ταμείου σχετικά με την εφαρμογή των υπ. αριθμ. 2287 και 2288/2015 αποφάσεων του ΣτΕ, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή...
---
Συνέλευση ανέργων

δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ

Οι άνεργοι δημοσιογράφοι – μέλη της Ενώσεως θα πραγματοποιήσουν συνέλευση τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) με βασικό θέμα τη μη καταβολή οφειλόμενων χρημάτων σε άνεργους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν το επιδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε νέες τεχνολογίες, καθώς και άλλα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

---
Συνέλευση
των δημοσιογράφων
της εφημ. «ΚΕΡΔΟΣ»

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ» και της ιστοσελίδας «kerdos.gr» θα πραγματοποιήσουν συνέλευση την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), με βασικό θέμα την ενημέρωση για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν σχετικά με την αίτηση χορήγησης επιδόματος αφερεγγυότητας στους δημοσιογράφους.

---
Απονομή των
Δημοσιογραφικών Βραβείων ΠΣΑΤ

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα), στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η εφετινή εκδήλωση των 18ωνΑθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

---
Νέος επικεφαλής του αθλητικού στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης διαδέχθηκε τον Ιάκωβο Φιλιππούση ως επικεφαλής του αθλητικού στον ΑΝΤ1.

---
Προς εξέταση όλες
οι διπλοθεσίες στο ΑΠΕ

Σε προσεκτική εξέταση όλων των διπλοθεσιών αναμένεται να προχωρήσει το Δ.Σ. το ΑΠΕ, αξιοποιώντας τη διάταξη του νόμου σύμφωνα με την οποία μπορεί να κρίνει κατά περίπτωση αν θα τις επιτρέπει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα ζητηθεί από τους εργαζόμενους του Αθηναϊκού Πρακτορείου να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα γνωστοποιούν αν έχουν δεύτερη δουλειά εκτός πρακτορείου και που.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Για τις συντάξιμες αποδοχές, το ΣτΕ παραπέμπει την αγωγή "προς εκδίκαση, ως προς το παραδεκτό και το βάσιμο αυτής, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών". Μπορεί δηλαδή το ΔΠΑ να τη δεχθεί ως προς το βάσιμο και να την απορρίψει ως προς το παραδεκτό (λόγω κρίσης ή αντίστροφα). Αυτό το γνώρίζουν όλες οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και είναι φανερό ποιές αντιδρούν και ποιές το έχουν αποδεχθεί. Έτσι για να μη τρέφονται αυταπάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή