Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

... ΕΡΤ - υπό εκκαθάριση το "περιβάλλον" Λαφαζάνη - Ζωής ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου
Ετοιμάζουν εκκαθάριση
και ανακατατάξεις στην ΕΡΤ


Επιχείρηση εκκαθάρισης στο Ραδιομέγαρο ετοιμάζουν, σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, οι Λάμπης Ταγματάρχης και Διονύσης Τσακνής.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού εκφράζει σοβαρές ενστάσεις, αλλά και έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται η επικαιρότητα από το δημοσιογραφικό σύστημα της δημόσιας τηλεόρασης.

«Δεν είναι δυνατόν να βγάζουν τόσο πολύ στη σέντρα την κυβέρνηση, χωρίς να το παίρνει κανείς χαμπάρι. Υπάρχει εμφανές πρόβλημα», λένε χαρακτηριστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας αντίστοιχα μηνύματα στην πλευρά του Μαξίμου. Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ως βασική αιτία του φαινομένου αυτού το γεγονός ότι παραμένουν σε κομβικές θέσεις πρόσωπα που βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή κατά την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα, έχοντας όμως ισχυρές αναφορές στο περιβάλλον της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά το καλοκαιρινό «σχίσμα» στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε, σύμφωνα με στενούς συνομιλητές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, ένα συντονισμένο «αντάρτικο», σε μια προσπάθεια να επιβληθεί η γραμμή τους σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα να ενισχυθούν ο ρόλος και η επιρροή τους. «Είναι σαφές ότι πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες», υπογραμμίζουν οι εν λόγω κύκλοι.

---
πηγή: Ένθετο Secret - εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
---
*                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου