Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

... ποιος και πως θα λύσει την εξίσωση του Mega;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η δυσεπίλυτη εξίσωση του Mega
Ποιο είναι τo πιο πιθανό σενάριο

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται η εξίσωση του MEGA είναι πολύ δύσκολο να λυθεί. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κανάλι είναι πολύπλοκο και έχει εγκλωβίσει μετόχους και τραπεζίτες.

Ως πιθανότερη εξέλιξη, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, προβλέπεται η συνέχιση της λειτουργίας του καναλιού μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Παράλληλα οι δανειακές συμβάσεις που έχει συνάψει η Τηλέτυπος καθιστούν απαγορευτική τη συμμετοχή της συγκεκριμένης εταιρείας στο διαγωνισμό, γιατί πολύ δύσκολα τραπεζίτης θα χορηγήσει βεβαίωση τραπεζικής ενημερότητας.

Ένα ακόμα τεχνικό πρόβλημα που δημιουργείται αφορά τη συμμετοχή ενός από τους βασικούς μετόχους σε άλλο σχήμα το οποίο θα διεκδικήσει μια από τις τηλεοπτικές άδειες. Με βάση το νόμο δεν μπορεί ένας βασικός μέτοχος να συμμετέχει σε δύο σχήματα.

Οπότε αναγκαστικά η μετοχική σύνθεση του MEGA θα αλλάξει για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Την ίδια στιγμή τελεσίγραφο στην Τηλέτυπος για την τακτοποίηση των οφειλών ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ απηύθυνε η Digea.

Σύμφωνα με την έγγραφη προειδοποίηση αν μέχρι την Τετάρτη δεν τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα η Digea θα σταματήσει την εκπομπή σήματος του MEGA.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου