Κυριακή 22 Μαΐου 2016

... ALERT - του τηλεοπτικού "αέρα" το κάγκελο !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Βρήκαν ελεύθερη συχνότητα και… παίζουν!



Οι επιπτώσεις του τηλεοπτικού μπάχαλου και της διαπλοκής σχέσεων της προηγούμενης 20ετίας καταδεικνύονται καθημερινά και στον τηλεοπτικό αέρα. Αίφνης εμφανίστηκε στις οθόνες ένα νέο τηλεοπτικό σήμα, το Alert (!), που αφενός είναι αναγραμματισμός του Alter και αφετέρου δεν είναι και τόσο καινούργιο, καθώς ανήκει στις επιχειρήσεις του φυγόδικου Π. Κυριακίδη.


Πρόκειται για τον τηλεοπτικό σταθμό Sunny Channel, του οποίου η επιχείρηση φέρεται να ανήκει στον γιο του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη, Μιχάλη, και το οποίο βγήκε στη συχνότητα του SBC μετά τη δικαστική νίκη που πέτυχε. Την εταιρεία περιέργως δικαίωσε και το ΕΣΡ.


Προς το παρόν στην οθόνη μέσω της Digea έχουν εκπομπές μόνο ο Στέφανος Χίος, με τις γνωστές ακροδεξιές απόψεις, και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος. Τις άλλες ώρες πουλάει εμπορεύματα σε κάκιστης ποιότητας εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. Η κίνηση όσων κρύβονται πίσω από το κανάλι γίνεται με απόλυτα «νομότυπο» τρόπο, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τα θολά σημεία της τηλεοπτικής παρέμβασής της.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου