Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

... οι απλήρωτοι του MEGA σε ζωντανή σύνδεση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σοκαριστική η ανακοίνωση
των εργαζομένων στο Mega


Τη βλέπουμε και την ξαναβλέπουμε και πραγματικά
δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε τι ακούμε !



Η ανακοίνωση των εργαζομένων στο Mega, που μέσα από το δελτίο ειδήσεων κάνουν έκκληση στους μετόχους του καναλιού να τους πληρώσουν πραγματικά προκαλεί λύπη, αλλά και πρώτου μεγέθους έκπληξη για πολλούς λόγους.

Αν έδειχνες σε κάποιον το βίντεο αυτό όχι πριν από δέκα ή πριν από πέντε χρόνια αλλά ακόμη και πριν από ένα μόλις χρόνο θα σου έλεγε ότι πρόκειται για κακόγουστη τρολιά. Και όμως… Οι εργαζόμενοι στο Mega είναι απλήρωτοι και ζητούν δημόσια, σε εθνικό δίκτυο την εξόφληση των δεδουλευμένων τους από τους μετόχους του καναλιού. Βγάζουν δηλαδή στη σέντρα τον Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη και τους καταγγέλλουν στο πανελλήνιο! Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι μέτοχοι και ειδικά οι δύο μεγάλες και πανίσχυρες επιχειρηματικές οικογένειες δεν φαίνεται να συγκινούνται όχι φυσικά από τα προβλήματα των εργαζομένων τους και τα αιτήματα τους, αλλά ούτε και από τη διαπόμπευση που γίνεται στους ίδιους, μέσα μάλιστα από τη δική τους συχνότητα!

Το είχαμε πει τις προηγούμενες μέρες ότι αν δεν δοθεί άμεσα οριστική λύση, όποια και αν είναι αυτή, η κατάσταση στο Mega θα ξεφεύγει σε πολλά επίπεδα μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα. Και ήδη το κανάλι απειλείται πλέον ευθέως με τον πιο τραγικό επίλογο. Πριν καν αποφασίσουν οι μέτοχοι να μπει λουκέτο να πέσει μαύρο από την Digea. Ακόμη και αν όλα αυτά, όπως ακούγεται από κάποιες πλευρές, εντάσσονται σε κάποιου είδους τακτική εκ μέρους κάποιων μετόχων και υπάρχει πλάνο σωτηρίας όχι στο παραπέντε αλλά στο και πέντε, τα τραύματα από όλη αυτή την κατάσταση δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα πάρει για να επουλωθούν, αν επουλωθούν.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου