Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Δίαυλος επικοινωνίας Σαββίδη – ΝΔ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

70 – 30 υπέρ της κυβέρνησης η αναλογία
στα νέα Μέσα του ομογενούς επιχειρηματία


Η στήριξη όμως δεν θα είναι ούτε «κουφή» ούτε «τυφλή»

Η είδηση δεν είναι ότι σχεδόν προεξοφλείται πως τα νέα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη, εφημερίδες και τηλεόραση, θα στηρίζουν με τα μπούνια Τσίπρα… Αλλά ότι ο ομογενής επιχειρηματίας, παρά τα όσα λέγονται ή γράφονται και κυρίως, παρά το συγκρουσιακό παρελθόν με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και τις σκληρές – εκατέρωθεν, δηλώσεις, οι τόνοι μεταξύ των δυο πλευρών, όχι μόνο έχουν πέσει, αλλά έχει βρεθεί ασφαλής δίαυλος επικοινωνίας και έχει αποκατασταθεί η σχέση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές λέγεται ότι υπάρχει επικοινωνία του ομογενούς επιχειρηματία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και όχι μόνο με την καραμανλική πτέρυγα), ενώ μπορεί να προεξοφλείται όπως σημειώθηκε νωρίτερα η στήριξη στην κυβέρνηση, αλλά αυτή δεν θα είναι, ούτε κουφή ούτε τυφλή! Και ρεπορτάζ θα γίνονται και έρευνες θα παραγγέλνονται και αποκαλύψεις θα κυνηγούν. Με λίγα λόγια στα νέα Μέσα του επιχειρηματία θα ασκείται κανονικά η δημοσιογραφία, δεν θα είναι απαγορευμένη ούτε υπό διωγμό!

Με αριθμητικούς όρους και παρά τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους μη εξοικειωμένους θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι η αναλογία – επιβεβαιώνοντας και την αρχική διαπίστωση του ρεπορτάζ, θα είναι περίπου 70 – 30 υπέρ της κυβέρνησης, χωρίς αυτό να σημαίνει (και εδώ είναι οι κίνδυνοι για τους μη εξοικειωμένους) ότι θα είναι για πάντα έτσι! Άλλωστε όπως όλοι οι επιχειρηματίες, έτσι και ο Σαββίδης, μπορεί να έχουν τις αδυναμίες τους, αλλά όταν κάνουν μπίζνες -για αυτό είναι κι αυτοί που είναι- ξέρουν να τα διαχωρίζουν!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου