Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 1/9 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Φέσια παντού στα ΜΜΕ, πρεμιέρα,
αλλαγές, νέα είσοδος στα fm και ο... Sporos

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Φέσια
Στο… κίνημα «Δεν πληρώνω» και οι… εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, κυρίως έντυπων (αλλά και διαδικτυακών). Κάποτε «βαριά» ονόματα του χώρου, πλέον επικαλούνται την κρίση αρνούμενοι πληρωμές δεδουλευμένων. Σε ανάλογο κίνημα, του «Δεν πληρώνω άμεσα» και νυν μιντιάρχες. Ορισμένοι εξ αυτών νεόκοποι. Οχι 3 και 4 μήνες (που πλέον, στην Ελλάδα του 2017, είναι κανόνας σε σχεδόν κάθε ιδιωτικό τομέα…) αλλά μέχρι και 9 και 10 μήνες!

Action 24
Φόβοι για… λουκέτο υπάρχουν πια στο Action 24. Στους εργαζόμενους ήδη οφείλονται επτά μηνιάτικα και θα γίνουν… οκτώ αφού η ενημέρωση για την επόμενη πληρωμή ήταν πως θα γίνει τον Οκτώβριο! Κατάντια…

Πρεμιέρα
Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00, ο Νίκος Μάνεσης θα φέρνει στη μικρή οθόνη τη νέα γενιά της εναλλακτικής ενημέρωσης. Ο Μάνεσης επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.

Lead in
Από τις 18/9 ξεκινούν οι αλλαγές στον ΑΝΤ1. Εκείνη τη μέρα το δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου επιστρέφει στη ζώνη των 20:00 (αποδείχθηκε μέγα λάθος να πάει στις 19:00 καθώς ηττήθηκε… από τα αποδυτήρια στην τηλεθέαση από τον Alpha) ενώ lead in θα δίνει η καθημερινή σειρά «Παρθένα Ζωή».

Θέµα FM
Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να είναι έτοιμος ο ραδιοφωνικός σταθµός του «Πρώτου Θέµατος» (με τίτλο Θέµα FM), σε συνεργασία με το Action24.

«Sporos»
Και ποιος δεν θυμάται τον «Sporo»; Τη στήλη που δημοσιευόταν καθημερινά στο (παλιό) «Sportime» από το 1994 έως το 2006. Πλέον… επιστρέφει, διαδικτυακά, και στο facebook.com/mysporos αλλά και στο mysporos.wordpress.com.

«Ραδιοτηλεόραση»
Το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε να προχωρήσει στην επανέκδοση (σε έντυπη μορφή) του ιστορικού περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση», η κυκλοφορία του οποίου είχε διακοπεί με το… μαύρο του 2013. 
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου