Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Επανασχεδιάζονται
τα sites της Alter Ego

Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος του Unfollow ανέλαβε τον επανασχεδιασμό των sites της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.
---
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
επί δίωρο στην "Αργος ΑΕ"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το πρακτορείο διανομής Τύπου "Αργος ΑΕ" και παρέμεινε σχεδόν επί δύο ώρες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για "αλλαγές" σε πρόσωπα της διοίκησης... Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Τζένος στη θέση του αποχωρήσαντα Κώστα Λαζαρίδη...
---
Πολύφερνη νύφη το νέο «Εψιλον»

Σαν την πολύφερνη νύφη αντιμετωπίζεται το «Εψιλον» του Ιβάν Σαββίδη και όχι άδικα, αφού είναι ένας νέος τηλεοπτικός σταθμός που «χτίζεται» από μηδενική βάση, πολλά υποσχόμενος και κυρίως με μεγάλη δυνατότητα να προσφέρει θέσεις εργασίας σε ένα χειμαζόμενο κλάδο, όπως είναι αυτός των ΜΜΕ!

Υπολογίζεται ότι βάσει της νομοθεσίας για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, αλλά και των αντικειμενικών αναγκών για να στηθεί και να λειτουργήσει ολοκληρωμένα από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη… έχει περιθώριο να προσλάβει επιπλέον περίπου 100 με 150 εργαζόμενους!

Τεράστιος αριθμός που θα αυξηθεί στην πορεία, δεδομένου ότι για τις ανάγκες του προγράμματος θα απασχοληθούν κι άλλοι εργαζόμενοι από μια μεγάλη βεντάλια ειδικοτήτων πέριξ του κλάδου των ΜΜΕ!
---
Θέματα στις κυκλοφορίες των εφημερίδων

Από την ημέρα που η Καθημερινή ζήτησε να μπουν ορκωτοί λογιστές στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Αργος», ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τα ΝΕΑ δεν πέρασαν ποτέ την Καθημερινή στις κυκλοφορίες.
---
Υψηλή παρακράτηση υπέρ ΕΔΟΕΑΠ

Την παράταση της διάρκειας της παρακράτησης των αναδρομικών εισφορών για τον ΕΔΟΕΑΠ ζητούν οι εργαζόμενοι του ΑΠΕ από τη διοίκηση με ψήφισμα που εγκρίθηκε στη γενική συνέλευσή τους. Όπως σημειώνουν, τα ποσά της παρακράτησης είναι αρκετά υψηλά και πολλοί από τους απασχολούμενους στο Πρακτορείο θα βρεθούν σε αδυναμία ικανοποίησης των αναγκών επιβίωσής τους. Οι εργαζόμενοι ζητούν ακόμη να δοθεί από τις συνδικαλιστικές Ενώσεις και στους απασχολούμενους με δελτίο παροχής υπηρεσιών η δυνατότητα να ψηφίσουν για την εκλογή εκπροσώπου τους στο ΔΣ του ΑΠΕ.

---
Τέλειωσε η συνεργασία του Alpha με τη Nova

Από την 1η Φεβρουαρίου, όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, ο Alpha δεν θα μεταδίδεται μέσα από τη Nova. Από εδώ και στο εξής, η συχνότητα του Alpha θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω επίγειας ψηφιακής λήψης, μέσω του αποκωδικοποιητή Nova box. Πρακτικά, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο συνδρομητής να συνδέει το καλώδιο της επίγειας κεραίας στην ειδική θέση του αποκωδικοποιητή. Να αναφερθεί ότι στη θέση 109 της Nova, που μέχρι πρότινος προβαλλόταν ο Alpha, θα εκπέμπει το κανάλι E!Entertainment.
Διαβάστε τη λιτή ανακοίνωση του καναλιού:
«Ο Alpha ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του, από την 1η Φεβρουαρίου 2018, με τη συνδρομητική πλατφόρμα NOVA».

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου