Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Εργαζόμενοι πρώην ΔΟΛ - διαδικασία επαλήθευσης απαιτήσεων

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εργαζόμενοι πρώην ΔΟΛ
Ενημέρωση για επαληθεύσεις



Συνάδελφοι,

Η σύμπραξη της GRANT THORNTON και της Δικηγορικής Εταιρείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, η οποία λειτουργεί ως ειδική διαχειρίστρια της ΔΟΛ Α.Ε., κοινοποίησε επιστολή στο νομικό μας εκπρόσωπο, ανακοινώνοντας ότι: από την Τετάρτη, 10-1-2018 έως και τη Δευτέρα, 12-2-2018 και κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες από 13.00 έως και 17.00 θα εφαρμόσει διαδικασία επαλήθευσης των απαιτήσεών μας, στα γραφεία της GRANT THORNTON, που βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη, επί της Λεωφόρου Αμφιθέας αρ. 2 και Λ. Συγγρού, όροφος 4ος.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι τις ημερομηνίες:

Δευτέρα 29/1/2018,
Tετάρτη 31/1/2018 και
από ώρα 14.00 έως και 16.00


θα παρευρίσκεται μέλος του ΔΣ της ΕΤΗΠΤΑ με εκπρόσωπο του δικηγορικού γραφείου του κ. Δημ. Περπατάρη, στα γραφεία της παραπάνω εταιρείας, προκειμένου να γίνουν οι επαληθεύσεις.

Για το λόγο αυτόν πρέπει να παρευρίσκεστε και εσείς μαζί τους όποια από τις παραπάνω ώρες και ημέρες σας εξυπηρετεί.

Σας επισημαίνουμε, ότι, εάν δεν γίνει επαλήθευση, δεν θα καταταγείτε σε πίνακα και κατά συνέπεια δεν θα καταστεί δυνατή η είσπραξη οποιουδήποτε ποσού από εσάς.

Σε περίπτωση αδυναμίας αυτοπρόσωπης παρουσίασης κάποιου για την επαλήθευση, απαιτείται εξουσιοδότηση προς το δικηγόρο που μας εκπροσωπεί, προκειμένου να προχωρήσει αυτός στην επαλήθευση.

---
*

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΨΥΧΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ, ΛΑΜΨΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΓΚΑΝΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΚΑΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή