Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εκτός Φιλελεύθερου και ο Παντελάκης

Πριν τον Θανάση Χειμωνά που βρέθηκε εκτός Liberal, με αφορμή τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία… Νωρίτερα για τον ίδιο λόγο είχε ολοκληρώσει τη συνεργασία του με το σάιτ του Θανάση Μαυρίδη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης.

Τελικά η Μακεδονία αντί να ενώνει διχάζει!
---
«Ξέσκισε» ο ΣΚΑΪ τον Καμμένο για τα Ίμια

… και στο καπάκι «έγλειφε» τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

Αν δεν είναι διπολισμός, τότε σίγουρα είναι μυοσκελετική ανωμαλία που παραπέμπει ευθέως στη γνωστή οσφυοκαμψία! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την ίδια ώρα που κατηγορούσαν τον Πάνο Καμμένο για την τουρκική προκλητικότητα στα Ιμια όταν έριχνε στεφάνι… Στη συνέχεια περίσσευε το «γλείψιμο» στο γνωστό Τούρκο παραγωγό και συνεργάτη του καναλιού Ατζούν Ιλιτζαλί!

Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι ότι παινεύουν τον Τούρκο… Έχουν στρατηγική συνεργασία και δικαιολογούνται οι φιλοφρονήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι το κάνουν καπάκι μετά το «θάψιμο» του υπουργού Εθνικής Άμυνας για ένα θέμα που έχουν χαθεί Έλληνες πιλότοι και με τρόπο που φανερώνει δουλικότητα! Αφού σε βίντεο για τα Grammy, ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ήτοι Μπρούνο Μαρς, Κέντρικ Λαμάρ, Μπιγιονσέ, Jay-Z… βρέθηκε – λέει η δημοσιογράφος που σπικάρει το θέμα, και ο επιτυχημένος Τούρκος παραγωγός! Ο,τι να ‘ναι! Και επειδή όπως είναι φυσικό δεν υπήρχε εικόνα, κοτσάρουν μια φωτογραφία του για να «ντύσουν» το ρουσφέτι! Και μετά κατηγορούν τον Καμμένο που δεν άνοιξε πυρ εναντίον των Τούρκων! Πόση σχιζοφρένεια; Αλλά και πόση δουλοπρέπεια να καταπιούμε;

---
Η πρώτη του Λάμψια στον «Φιλελεύθερο»


---

Ψήφισμα συμπαράστασης
στους συναδέλφους της ΕΡΤ3

Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση των δύο συναδέλφων από τη Θεσσαλονίκη στον απόηχο του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό, ενταγμένη κι αυτή στο πάγιο – τα τελευταία 3 χρόνια – φαινόμενο μετατροπής της ΕΡΤ σε σάκο του μποξ, όπου με κάθε ευκαιρία ασκούνται διάφοροι πολιτικοί και παραπολιτικοί χώροι.

Ο συνάδελφος Στέλιος Νικητόπουλος έχει στοχοποιηθεί για προσωπικές απόψεις που εκφράζει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, και έχει δεχτεί υβριστικές επιθέσεις αλλά και απειλές κατά της ζωής και της οικογένειάς του τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά.

Ο συνάδελφος Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ έχει γίνει στόχος ενός ρατσιστικού οχετού που ξεκίνησε από ανώνυμους υπονόμους του διαδικτύου και χτες βρήκε θέση στις σελίδες της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία με δήθεν αθώο σχόλιο επικεντρώνει με ειρωνικό τρόπο στην καταγωγή του από χώρα της Ασίας.

Καλούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ αλλά και όλα τα σωματεία του κλάδου, που δεν το έχουν πράξει ήδη, να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τα φρικαλέα κρούσματα στοχοποίησης των δύο συναδέλφων.

Καλούμε τις δημοσιογραφικές ενώσεις να διερευνήσουν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για το απαράδεκτο σχόλιο σε βάρος του συναδέλφου. Να υψώσουμε όλοι μαζί τείχος προστασίας απέναντι σε κάθε είδους απειλή και ρατσιστική στοχοποίηση .

Η συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ
---
Από τα σύννεφα έπεσαν
οι τράπεζες στην υπόθεση του MEGA

Τριήμερο επαφών και συναντήσεων διανύουν οι εργαζόμενοι του MEGA… Ξεκινώντας εχθές με την τριμερή στο υπουργείο Εργασίας υπό τον γενικό γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη στην οποία παραβρέθηκε και ο δικηγόρος των τραπεζών… Η συνέχεια είναι σήμερα στη Motor Oil και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη στα γραφεία της Alpha bank με τον γενικό διευθυντή Θεόδωρο Αθανασόπουλο.

Από τη χθεσινή τριμερή ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του δικηγόρου των τραπεζών που δήλωσε παρουσία του γενικού γραμματέα, ότι δεν περίμεναν την τροπή που πήρε η υπόθεση και συγκεκριμένα να κάνουν πίσω οι μέτοχοι… Επανέλαβε ότι οι τράπεζες δεν μπορούν να αποδεσμεύσουν χρήματα από τους λογαριασμούς του καναλιού για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι… Και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που οι μέτοχοι διεκδικήσουν θεματική άδεια, δεν ισχύει το business plan που έχουν εγκρίνει.

Σημαντική όμως αναμένεται να είναι και η αυριανή συνάντηση των εργαζομένων με το στέλεχος της Alpha bank Θεόδωρο Αθανασόπουλο, αφού θα φωτίσει πλευρές της υπόθεσης και κυρίως γιατί οι μέτοχοι έκαναν πίσω, καθώς και τι μέλλει γενέσθαι. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο στέλεχος ήταν το πρώτο που σε παλαιότερη συνάντηση (το Νοέμβριο) με τους εργαζόμενους του MEGA είχε πει για τη νέα εταιρία που θα διεκδικούσε τηλεοπτική άδεια για λογαριασμό της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ και παράλληλα στην ίδια συνάντηση τους είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους, μιας και όλα προβλέπονται στο σχέδιο διάσωσης του καναλιού.
---
enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου