Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Η Περιστέρα εκτόξευσε την Εφ.Συν.

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Υψηλότερο κυκλοφοριακό διμήνου

Η Μπέττυ Μπαζιάνα ανέβασε θεαματικά την Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββατοκύριακου, στο φύλλο που κυκλοφόρησε την παραμονή των Θεοφανίων, και την έφερε στην πρώτη θέση του δελτίου κυκλοφορίας στο οποίο κατοικοεδρεύουν μόνιμα Τα Νέα. Αν και η συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού αναπαράχθηκε σε μεγάλο βαθμό από σάιτ, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δελτία, έτσι ώστε ο καθένας μπορούσε να πληροφορηθεί τουλάχιστον τα βασικά της σημεία, βρέθηκαν να αγοράσουν την Εφ.Συν. 8.300 αναγνώστες περισσότεροι από την αμέσως προηγούμενη έκδοση του Σαββατοκύριακου.


Συνολικά στο φύλλο με ημερομηνία 5-7 Ιανουαρίου η Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο πούλησε 24.060 αντίτυπα, έναντι 15.100 που είχε πουλήσει στο αμέσως προηγούμενο φύλλο του Σαββατοκύριακου Η αύξηση αυτή γίνεται σημαντικότερη αν υπολογίσουμε ότι τα άλλα τρία φύλλα που κυκλοφόρησαν ως εκδόσεις του Σαββατοκύριακου, την ίδια ημέρα, είχαν πτωτική τάση. Τα Νέα εμφάνισαν μείωση 7% (πούλησαν 22.810 φύλλα), το Μακελειό είχε μείον 9% (9.340) και η Espresso μείον 39% (7.710).

Το υψηλότερο του διμήνου

Τουλάχιστον για το τελευταίο δίμηνο στο οποίο ανατρέξαμε (αλλά και για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, υποθέτουμε) τα 24.060 φύλλα της Εφ.Συν στο πρώτο Σαββατοκύριακο του 2018, είναι το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό της ύψος. Το αμέσως προηγούμενο από τις αρχές του Νοεμβρίου, έφτασε στα 17.830 φύλλα, σε μια «βαριά» έκδοση στην οποία προσφερόταν ένθετο 32 σελίδων για τα πέντε χρόνια της εφημερίδας και κασετίνα με συλλογή τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου. Από τότε, και ώς το τέλος του χρόνου, η κυκλοφορία της Εφ.Συν. Σαββατοκύριακο κυμάνθηκε από τα 14.210 φύλλα (2 Δεκεμβρίου) έως τα 16.740 (11 Νοεμβρίου).
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου