Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ψαλίδι σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο βρέθηκε χθες το πρωί τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ για να κάνει ρεπορτάζ αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό οι εργαζόμενοι.
Πάρθηκαν δηλώσεις, έγιναν οι λήψεις και οι εργαζόμενοι πήραν τη διαβεβαίωση πως το θέμα θα έπαιζε χθες το μεσημέρι στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο οποίος αρέσκεται σε ρεπορτάζ..που «χτυπάνε» την κυβέρνηση.
Φαίνεται ωστόσο πως κάποιοι είναι πιο ισχυροί από την οποιαδήποτε αντικυβερνητική διάθεση, καθώς λίγο αργότερα, οι εργαζόμενοι έμαθαν πως το ρεπορτάζ δεν θα προβαλλόταν ποτέ.
«Κόπηκε» με άνωθεν εντολή, ήταν η δικαιολογία που τους δόθηκε και τη μετέφεραν στους εργαζόμενους.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η άνωθεν εντολή δεν ήταν κυβερνητική.
Δ. Τερζ. (ΕφΣυν)
---
Λάμψιας στον Φιλελεύθερο

Τον (τέως διευθυντή των ΝΕΩΝ) Παναγιώτη Λάμψια ετοιμάζει για διευθυντή της ημερήσιας εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ο Θανάσης Μαυρίδης, προφανώς για να κάνει το φύλλο ακόμα πιο σκληρό Μητσοτακικό...
---
Τα νέα μετοχολόγια στο ΕΣΡ


Ως το τέλος του μήνα είναι υποχρεωμένοι όλοι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, πλην εκείνων που έλαβαν μέρος στη διαδικασία αδειοδότησης, να ενημερώσουν το ΕΣΡ για τα μετοχολόγιά τους.
---
Οικονομική ενίσχυση του ΑΠΕ

Μικρή ένεση ρευστότητας έδωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο ΑΠΕ για να μπορέσει να πληρώσει τους μισθούς του προσωπικού. Με απόφασή της εγκρίθηκε η δέσμευση 283.996,60 ευρώ, που θα πιστωθούν στον προϋπολογισμό του ΑΠΕ για το 2017 με αποκλειστικό σκοπό την πληρωμή των βασικών μισθών. Ο προϋπολογισμός του Αθηναϊκού Πρακτορείου για το 2017 ήταν κουτσουρεμένος και ανερχόταν στα 8.105.000 ευρώ.
---
Διαχωρισμός δικογραφίας για ΑΕΠΙ

Στα δύο χωρίστηκε η δικογραφία για τα αδικήματα του Πέτρου και του Δημήτρη Ξανθόπουλουυ για την υπόθεση της υπεξαίρεση χρημάτων και της απείθειας ύστερα από τη μηνυτήρια αναφορά της Επιτρόπου Μαρίας Βλάχου. Χθες πραγματοποιήθηκε η δίκη που αφορούσε στα πλημμελήματα για απείθεια και παράνομη βία. Για το κακούργημα της υπεξαίρεσης η δίκη θα πραγματοποιηθεί σε άλλο χρόνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο www.tvxs.gr
---
«Διαδήλωση» έξω
από το σπίτι του Αλαφούζου!..

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οριακή κατάσταση εδώ και καιρό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να... τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης και να αφήσει την ΠΑΕ στην μοίρα της.
Το ένα ντροπιαστικό γεγονός διαδέχεται το άλλο και η «πράσινη» ΠΑΕ παλεύει καθημερινά για να επιβιώσει οικονομικά και να μην "σκάσει" από τις οφειλές που δεν καλύπτει ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας.
Οι οπαδοί των "πρασίνων" είναι οργισμένοι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ πήγαν έξω από το σπίτι του «mr. ΣΚΑΪ»! Περίπου 100 άτομα φώναξαν συνθήματα κατά του Αλαφούζου και ζητούσαν να σταματήσει να παίζει με τις τύχες του συλλόγου.
Μετά από περίπου δέκα λεπτά και χωρίς να ξεφύγει η παράσταση, αποχώρησαν...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου