Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στάση εργασίας
"Στο Κόκκινο" για τις απολύσεις

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 από τις 15.00 έως τις 19.00, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις συναδέλφων, που ανήγγειλε η εργοδοσία, με στόχο την μη πραγματοποίηση των απολύσεων αυτών και την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό.
---
Η ΕΤΕΡ συμμετέχει στην 4ωρη στάση
εργασίας στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο 105,5

Η ΕΤΕΡ στηρίζει και συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο 105,5 σήμερα Παρασκευή 19/01/2018 από τις 12:00 έως τις 16:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
Αναχρηματοδότηση
του δανεισμού του ΣΚΑΪ

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για την αναχρηματοδότηση κοινού ομολογιακού δανείου που πέτυχε η Ειδήσεις Ντοτ Κομ ΑΕ (ΣΚΑΪ). Η εταιρεία συνήψε με την Εθνική Τράπεζα την αναχρηματοδότηση υπολοίπου προηγούμενου ομολογιακού δανείου μέσω της έκδοσης και της ανάληψης νέου ομολογιακού, ύψους 18 εκατ. ευρώ, εντός της χρήσης του 2016. Ο συνολικός δανεισμός της εταιρείας στη συγκεκριμένη χρήση ανήλθε σε 54 εκατ. ευρώ.
---
"ΕΦ.ΣΥΝ": Απάντηση
στις συκοφαντίες περί ΕΣΠΑ

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το Ποτάμι αποφάσισε να τα βάλει με την «κατασπατάληση» του ΕΣΠΑ με αφορμή 2.880 ευρώ που θα πάρει μεταξύ άλλων εφημερίδων και η εφημερίδα μας για διαφημιστική καταχώριση από το υπουργείο Ενέργειας. Τελείως συμπτωματικά η καταγγελία έγινε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον «εγνωσμένης αντικειμενικότητας» τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο https://www.efsyn.gr/
---
Και η ΕΡΤ στην Επιτροπή
Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης

Ενεργοποιείται η Επιτροπή Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης (ΕΕΕΤ). Η ΕΡΤ, που θα έχει κομβικό ρόλο και στον έλεγχο των μετρήσεων, ενέκρινε την ετήσια συνδρομή της για το 2018 και το ποσό που εγκρίθηκε είναι 9.499,46 ευρώ.
---
Διαγωνισμός για τον πάροχο
δικτύου στο ραδιόφωνο από την ΕΕΤΤ

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τη δημοπράτηση των Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Ραδιοφωνικής Ευρυεκπομπής Ελεύθερης Λήψης, από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Στην πραγματικότητα αναζητείται ο φορέας που θα αναλάβει τη μεταφορά του ψηφιακού ραδιοφωνικού σήματος. Πρώτη στη λίστα των ενδιαφερομένων είναι η ΕΡΤ.

Η κατάθεση των φακέλων αιτήσεων συμμετοχής στη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Απριλίου 2018.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου