Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ένα συγγνώμη που μπάζει από παντού

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου


Χωρίς καμία υπερβολή το τύπου συγγνώμη που ακούστηκε και ο τρόπος που εκσφενδονίστηκε στο έκτακτο που έβγαλαν στο Mega, ήταν ό,τι πιο εξοργιστικό μάς έχει κουδουνίσει μιντιακά τον εγκέφαλο! By far λέμε!

Από πού κι ως πού;
Και καλά κείνη η Κακκαβά, ως τι μιλάει; Αυτή θα πρεπε να απολογείται για καμία πρόβλεψη αν έταξε πχ ηλιοφάνεια κ έριξε καρέκλες! Από πού κι ως πού φωτογραφίζει μνημόνια και μπουμπουνάει τύπου συγγνώμες και μοιράζει υποσχέσεις (εξ ονόματος ποιων;) ότι θα είμαστε καλύτεροι;

Κεραμίδα
Αλλά το what the fuck – κεραμίδα ήταν η στάση του Μιχάλη Ιγνατίου. Τύπου σόρυ τώρα που είδαμε το λουκέτο να έρχεται θα είμαστε καλύτερα παιδάκια; Και σκύβει χαμογελαστός το κεφάλι; Και συμφωνεί με την άλλη που παρακαλά για δεύτερη ευκαιρία και ότι αν μας τη δώσετε θα είμαστε καλύτεροι και καινούργιοι; Και αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι τους εκφράζει το apology. Δημοσιογράφοι είστε guys μου! Δουλειά σας να βγάζετε την είδηση και να την εκσφενδονίζετε, όχι να τη σουλουπώνετε! Όπως αφήνετε τώρα να εννοηθεί ότι κάνατε. Για όνομα! Δηλαδή ποια η διαφορά σας με τη Σπυράκη που την κραζει όλο το σύμπαν για τις ειδήσεις που πήρε στο μαξιλάρι της; Δηλαδή εσείς τι κάνατε;

Μιλήστε συγκεκριμένα
Θα το κάνουμε ακόμα πιο λιανά. Παραδέχεστε ότι πριν δεν ήσασταν σωστοί και υπόσχεστε ότι τώρα αν σας δοθεί η ευκαιρία θα είστε; Τι δεν λέγατε δηλαδή πριν; Τι δεν κάνατε καλά; Μιλήστε συγκεκριμένα να κάνουμε understood! Τώρα δηλαδή που είναι πάνω από το κεφάλι σας το λουκέτο μάς λέτε δεν ήμασταν σωστοί υποσχόμαστε να γίνουμε. Και ρωτάμε, αν δεν ήταν το λουκέτο δηλαδή θα μας συνεχίζατε στη μούφα; Διευκρινίστε αυτό το τύπου συγγνώμη, διότι μπάζει από παντού!

Δημοσιογραφία για κλάματα
Μπουμπουνάγατε ό,τι να’ναι γιατί δεν είχατε τον κίνδυνο να βρεθείτε ξεκρέμαστοι και τώρα που ήρθαν τα παλούκια, θα ‘μαστε καλά παιδάκια θα τα κάνουμε καλύτερα, υποσχόμαστε θα ‘μαστε σωστοί; Δηλαδή τούτοι μας λένε με λίγα λόγια, δώστε μας μία ευκαιρία να γίνουμε δημοσιογράφοι! Διότι μόνο journalists δεν ήταν πριν, σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα!

Αχταρμάς
Για να το συνοψίζουμε, έλεος πια με όλους αυτούς που βγαίνουν και μυξοκλαίνε τώρα για την προπαγάνδα του channel όπου δούλευαν! Όσο ήσασταν εκεί τα καταπίνατε δηλαδή τα everything, δεν βγάζατε άχνα και τώρα σας έπιασε ο πόνος να κάνετε τι; Να γίνετε journalists; Και στην τελική, συστηθείτε μας! Πείτε μας ονομαστικά ποιοι θέλετε να ζητήσετε τα sorry σας από την κοινωνία και ποιοι ήσασταν ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες σας πριν! Γιατί μας έχετε μπερδέψει με τις διαφωνίες σας!

Έλεος
Ε μα χίλιες φορές better οι άλλοι (βλ. Πρετεντέρη, Τρέμη κλπ.). Ε ναι! Αυτοί τουλάχιστον υπερασπίζονται αυτό που έκαναν με τη μούγκα τους και δεν σου πλασάρονται σαν τα πιονάκια στη σκακιέρα! Jesus Christ πια!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου