Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συνάντηση με Μαρινάκη
για την τύχη του Mega

Συνάντηση με το Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχουν την Τρίτη το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega και οι συνδικαλιστικές ενώσεις για την τύχη του Mega.
---
Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΠΕ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.
---
“Απρόσκοπτη λειτουργία

των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών”

Συνάντηση για το θέμα της αδειοδότησης των ραδιοφωνικών σταθμών, με άξονα τις δημοτικές ραδιοφωνικές επιχειρήσεις, είχε σήμερα, πριν από λίγη ώρα, ο υπουργός ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Σε σχόλιο του στο twitter o N. Παππάς ανέφερε πως από κοινού θα εγγυηθούν” την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και την μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή”. Με δηλώσεις του, τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει καταγγείλει πως η κυβέρνηση “ό,τι δεν ελέγχει θέλει να το κλείσει”, μιλώντας για το νομοσχέδιο που προβλέπει την αδειοδότηση όλων των ραδιοφωνικών σταθμών . Ο κ. Καμίνης επρόκειτο να ζητήσει να εξαιρεθούν από την αδειοδότηση (!) οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί, όπως συμβαίνει με την ΕΡΤ και τους δημοτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
---
Παππάς (ΕΡΤ1):
“Επιχειρηματική απόφαση” των μετόχων
του Mega η μή συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η μή συμμετοχή του mega στον διαγωνισμό είναι μια επιχειρηματική απόφαση. Χρέος δικό μας είναι να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε επαφή με το υπουργείο Εργασίας”, απάντησε σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών στην ΕΡΤ1, Μ. Πολάλη και Ν. Παναγιωτόπουλου, ο Ν. Παππάς.
---
Νέοι πρόεδροι σε ΕΡΤ και ΕΕΤΤ

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα συζητηθούν οι προτάσεις του υπουργού ΨΗΠΤΕ κ. Νίκου Παππά για τους νέους προέδρους και μέλη του ΔΣ τόσο στην ΕΡΤ όσο και στην ΕΕΤΤ.
Για την ΕΡΤ, προτείνονται ο Χρήστος Λεοντής για τη θέση του προέδρουκαι η Κατερίνα Τσατσαρώνη, ως μέλος του ΔΣ .

Για την ΕΕΤΤ, προτείνεται ως πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μασσέλος και αντιπρόεδροι, η Αγγελική Σγώρα και ο Σπυρίδων Παντελής.
---
Έξι μισθούς θα πάρουν
οι εργαζόμενοι του MEGA

…σε περίπτωση πτώχευσης της εταιρίας

Μέσα στην απόλυτη γκριζάδα που ζουν επι ενάμιση χρόνο οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα – μετά την απόφαση των μετόχων να μη διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια, είναι αντιμέτωποι και με την ανεργία… Μοιάζει σαν ειρωνεία της τύχης η είδηση ότι στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου οι εργαζόμενοι θα προηγούνται στην είσπραξη των οφειλόμενων τους στις υπο πτώχευση εταιρίες!

Στο εξής λοιπόν οι εργαζόμενοι θα εξοφλούνται πρώτοι εισπράττοντας τα οφειλόμενα ποσά από την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης που εργάζονται και πτωχεύει. Συγκεκριμένα θα μπορούν να διεκδικούν ποσά έως και έξι μηνών με πλαφόν προς τα πάνω τις 9.500 ευρώ. Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα στη σειρά προηγούνταν οι τράπεζες και το Δημόσιο.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. Μόνο εμείς του ΔΟΛ δεν προβλέπεται να πάρουμε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.

      Διαγραφή
    2. Εχουν φροντισει γι' αυτο τα Ψυχαρακια. Λαμψιας, Καρακουσης, Αντωνιαδου κλπ παρατρεχαμενοι. Το μονο που δεν μπορουν να αποφυγουν ολοι αυτοι, ειναι οι καταρες των εξαπατημενων. Ο πρωτος ηδη ξεφτιλιστηκε για αλλη μια φορα.

      Διαγραφή
  2. http://mediatvnews.gr/?p=8200

    http://www.anapodos.com/373428782/5430183/posting/%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%B5%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή