Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

... "Στο Κόκκινο" η "Εξπρές" ...

*
Zoornalistas
***
*
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι
«Στο Κόκκινο» και στην «Εξπρές»
προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις

Απεργιακές κινητοποιήσεις στην εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Τα σωματεία των εργαζομένων ζητούν και στις δύο περιπτωσεις την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και καθυστερούμενων οφειλών στους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς.
Συγκεκριμένα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας στην παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ» στην καταβολή των οφειλομένων στους εργαζόμενους, αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 15 Μαρτίου 2012.
Επίσης τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αντιδρώντας στην αδικαιολόγητη και αντεργατική καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 14 Μαρτίου 2012.
---
*

2 σχόλια:

 1. Από την απεργία στην Εξπρές, μήπως εξαιρούνται οι εμπορικές δουλειές; Κι αν εξαιρούνται, εκεί οι εργαζόμενοι πληρώνονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ανώνυμος 09:07
   ... συνάδελφε, ασφαλώς και δουλεύουν οι Τεχνικοί Τύπου για τις εμπορικές δουλειές ...
   ... σιγά μην και άφηνε το αφεντικό του ο Μυλωνάς ανυπεράσπιστο και χωρίς έσοδα ...
   ... σοβαρέψου συνάδελφε - η απεργία είναι για τα μάτια του κόσμου ...
   ... το θέμα είναι ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΤΗΠΤΑ;
   ... μούγκα στην στρούγκα;
   ... δεν ρώτησε κανένας, δεν άκουσε κανένας ή ξέρουν και απλώς σιωπούν;

   Διαγραφή