Κυριακή 27 Απριλίου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 27/4/2014 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες ειδήσεις
@ Μπαράζ αποχωρήσεων αναμένεται από τον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο", για καθυστερήσεις πληρωμών.

*** Προχωρημένες συζητήσεις υπάρχουν μεταξύ Δημήτρη Μπενέκου και Μιχάλη Ανδρουλιδάκη για τη δημιουργία αθλητικού ραδιοφώνου. Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται μεγάλη στοιχηματική εταιρεία της Βραζιλίας που θέλει να "μπει" στον χώρο του εγχώριου τζόγου.

@ Ολοκληρώνεται και η διαδικασία του διαχειριστικού ελέγχου του ΕΔΟΕΑΠ. Ήδη στα μέλη της διοίκησης έχει παραδοθεί σχέδιο πορίσματος, που, κατά πληροφορίες, εγείρει πλήθος θεμάτων. Βέβαια, για να υπάρξει συνολική εικόνα και να γίνουν ανακοινώσεις, θα πρέπει να υπάρχει το τελικό πόρισμα.

*** Η ελληνική έκδοση του Askmen.com λανσάρεται στις αρχές Μαΐου από τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων. Το Askmen.com είναι το μεγαλύτερο lifestyle portal στον κόσμο, με 16 εκατ. χρήστες παγκοσμίως και 130 εκατ. page views μηνιαίως (μόνο στις ΗΠΑ). Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει ο Αντώνης Τζαβάρας, ενώ τη διεύθυνσή του ο Κωνσταντίνος Τσίτσας.

@ Χαμηλό βαρομετρικό επικρατεί στις σχέσεις Μπόμπολα - Αλαφούζου στο πρακτορείο διανομής "Ευρώπη".

*** Aπλήρωτοι και πάλι οι εργαζόμενοι στα Μέσα της εταιρείας "Δημοκρατικός Τύπος" του Γιάννη Φιλιππάκη. Η διοίκηση με το που θα βγεί ο Απρίλιος θα χρωστά δύο μηνιάτικα (Μάρτιο και Απρίλιο) καθώς με e-mail ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι θα συνεχιστεί η γνωστή τακτική πληρωμών, με την επόμενη καταβολή χρημάτων να γίνεται στις 7 Μαΐου. Σημειώνεται ότι οι δύο εφημερίδες, η «Δημοκρατία» και η «Espresso», πωλούν καθημερινά περισσότερα από 25.000 φύλλα.

@ Ολική κατάρρευση για τον ΣΚΑΪ 100,3 του Αλαφούζου. Ο ρ/σ που άλλοτε πρωταγωνιστούσε στο Λεκανοπέδιο κατρακύλησε στην πέμπτη θέση, με ποσοστό 8,7%. Ανάληψη ευθύνης για τη "βουτιά" στις ακροαματικότητες δεν έχει γίνει. Όμως δύο πρόσωπα είχαν τον χειρισμό των εξελίξεων επί των αποφάσεων που έλαβε ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος: ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Επίσης άλλα δύο πρόσωπα μπαίνουν στο "κάδρο" των ευθυνών: ο γενικός διευθυντής Γιάννης Σπανολιός και η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη.

*** Και κυριακάτικη εφημερίδα σκέφτεται να βγάλει σύντομα στα περίπτερα ο Χρήστος Ράπτης.

@ Η κατάσταση της υγείας του γιου του Δημήτρη Ρίζου, Αποστόλη, "παραμένει σταθερή και αυτό είναι μια καλή αντίδραση του οργανισμού", σύμφωνα με δήλωση του πατέρα του. Ο Αποστόλης Ρίζος είχε πέσει θύμα τροχαίου το βράδυ της Παρασκευής 11 Απριλίου.

*** Στη Μίνωος το χρήμα ρέει άφθονο. Μετά την απόφαση για απεργία στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", λόγω καθυστέρησης εξόφλησης δεδουλευμένων, ο Χάρης Οικονομόπουλος διέθεσε το ποσό των 60.000 ευρώ - επιταγή λήξης 30/4 - για να εξοφληθεί ένα ποσό έναντι των δεδουλευμένων. Και η απεργία τοποθετήθηκε στο αρχείο...

@ Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 1.000.000 φύλλων οι κυκλοφορίες τον Μάρτιο! Τα στοιχεία δείχνουν πως τον προηγούμενο μήνα οι εφημερίδες πούλησαν κατά μέσο όρο 986.743 φύλλα, σημειώνοντας πτώση 7% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2013, με απώλεια 73.197 αναγνωστών.
---
πηγή: secret/media/παραπολιτικά/τυπολογίες
*

5 σχόλια:

  1. Διαβάζω για "διαχειριστικό έλεγχο στον ΕΔΟΕΑΠ". Και πάει το μυαλό μου σε πληροφορία που έμαθα πριν από λίγες μέρες (την εγκυρότητα της οποίας, σας παρακαλώ να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε):
    Ο ΕΔΟΕΑΠ -λέει- προκήρυξε θέση νομικού συμβούλου.
    Πότε; Τη Μεγάλη Πέμπτη!
    Με λήξη προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος την ...Τρίτη του Πάσχα!!!
    Ποιόν λάκκο έχει η φάβα (εξ ου και οι συνοπτικές διαδικασίες, σε μέρες άκυρες); Αληθεύει ότι όλο αυτό έγινε για να προσληφθεί η ...κόρη του (προέδρου του Οργανισμού) Π. Σόμπολου; Δεν θα είναι καραμπινάτο σκάνδαλο, αν συμβεί κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος 11:23 μ.μ. - ... http://www.ethemis.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-sinergasia-dikigoro-tou-enieou-dimosiografikou-organismou-epikourikis-asfaliseos-ke-perithalpseos-e-d-o-e-p/

      ... για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης ενδιαφέροντος (με ημερομηνίες 16/4 έως 22/4) θα ρωτήσουμε, θα μάθουμε και θα το δημοσιοποιήσουμε ...

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση.
      Στο συγκεκριμένο link παρατηρούμε τα εξής:
      1) Η ανάρτησή του έχει γίνει 16/4, δηλαδή Μεγ. Τετάρτη.
      2) Η προθεσμία λήγει 22/4, δηλαδή Τρίτη Του Πάσχα!
      3) Κατά τα άλλα, αναφέρεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται Δευτέρα ως Παρασκευή. Ποιά Δευτέρα; Τη Δευτέρα του Πάσχα; Και ποιά Παρασκευή; Τη Μεγάλη; Που προηγείται της Δευτέρας;
      4) Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι εντελώς φωτογραφική;

      Διαγραφή
  2. *** Στη Μίνωος το χρήμα ρέει άφθονο..(!!!!) ...... Και η απεργία τοποθετήθηκε στο αρχείο...
    ή μάλλον: Στη Μίνωος οι συζητήσεις για απεργία ρέουν άφθονες αλλά το χρήμα τοποθετήθηκε στο αρχείο .
    Μα είναι της πάσης γνωστό ότι οι εργαζόμενοι παρέχουν εθελοντική εργασία άνευ αμοιβής διότι εργάζονται για την ιδέα της "ελευθεροτυπίας" έχοντας απεμπολήσει τα όποια δικαιώματά τους ;;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος 9:18 - ... στην ίδια ένταση ροής κυλάμε ... σε ό,τι αφορά ορισμένους εργαζόμενους, υποθέτω ότι έχουν βρει τον εργοδότη που χρόνια αναζητούσαν ...

      Διαγραφή