Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 1/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Με άνοδο η “Εφημερίδα των Συντακτών”

Σταθερά ανοδική πορεία εξακολουθεί να έχει η «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο μέσος όρος τον Νοέμβριο ήταν 10.194 φύλλα (+852) και 11.285 (+2.693) στο εντεκάμηνο.
---
Ένας μικρός απολογισμός του Αθήνα 9.84

Τον απολογισμό της δράσης του Αθήνα 9.84 κάνει στο site του σταθμού, ο διευθυντής του Γιάννης Παντελάκης. Αναφέρεται στα δελτία ειδήσεων που μεταδίδει στα Αραβικά και στα Αφγανικά για τους πρόσφυγες και στην πρωτοβουλία εκτύπωσης φυλλαδίων, αλλά και της μικρής εφημερίδας στα Αραβικά, η οποία με την βοήθεια της Athens Voice διανεμήθηκε δωρεάν.
---
Με Παναγόπουλο στην ΕΠΟ

Ο Χρήστος Παναγόπουλος ανέλαβε την εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού, ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΟ, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sports” το οποίο αναπαράγει το site του ομίλου του Φαλήρου http://www.sport-fm.gr/
---
“Ξύπνα Βασίλη”, εις διπλούν!

Νέος τρόπος οικονομίας από το Mega. Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει πλέον τις ελληνικές ταινίες δύο φορές. Για παράδειγμα, το «Ξύπνα, Βασίλη» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου μεταδόθηκε την περασμένη Παρασκευή και στη συνέχεια την Κυριακή.
---
Αναζητώντας νέα λογότυπα για την ΕΡΤ

Νέα λογότυπα θέλει η διοίκηση της ΕΡΤ για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της. Θα προκηρύξει διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «αναμόρφωση και επανασχεδιασμός λογοτύπων», με κόστος 59.000 ευρώ.
---
Παράταση για τις επιστροφές

ως τον Ιούλιο του 2016

Νέα παράταση στο νόμο 4279/2014, στο σκέλος των επιστροφών της διαφήμισης. Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ύστερα από την έγκριση και των δανειστών, η εφαρμογή ισχύος του νόμου (άρθρο 32) παρατείνεται για τις 2 Ιουλίου 2016.
---
Παράταση για τη θέση

δημοσιογράφου στο ΚΥΑΔΑ

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση (Ορθή Επανάληψη), την οποία μας απέστειλε το ΝΠΔΔ Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), σχετικά με τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, με έναν δημοσιογράφο, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Προώθηση των προγραμμάτων του ΚΥΑΔΑ μέσω των ΜΜΕ και την εξυπηρέτηση αιτημάτων ΜΜΕ ελληνικών και διεθνών, σχετικά με τις δράσεις του – επικοινωνιακή πολιτική χορηγιών προς το ΚΥΑΔΑ» η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως και τις 8/1/2016.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου