Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

... κι άλλο Goal ("news") στις απολύσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τη νέα απόλυση
αθλητικού συντάκτη στο "Goal News"

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η εργοδοσία της εφημερίδας «Goal News», η οποία δεν σεβάστηκε ούτε τις Άγιες ημέρες των εορτών.

Παραμονές Πρωτοχρονιάς, λίγες μόνο ημέρες μετά από τις νέες περικοπές μισθών και με τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων να συνεχίζονται, η ιδιοκτησία και η διεύθυνση της εφημερίδας προχώρησαν σε μία ακόμη αδικαιολόγητη απόλυση αθλητικού συντάκτη. Αυτή τη φορά έστειλαν στην ανεργία δύο μόλις ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου τον συνάδελφο και μέλος του ΠΣΑΤ Κωνσταντίνο Λάππα, δείχνοντας μια άνευ προηγουμένου σκληρότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου καταγγέλλει την απόλυση του συναδέλφου, στον οποίο και συμπαρίσταται και ζητά την ανάκληση της. Ταυτόχρονα ζητά από την εργοδοσία και τη διεύθυνση της εφημερίδας να σταματήσουν τον ολισθηρό δρόμο των συνεχών αντεργατικών αποφάσεων με απολύσεις, περικοπές στους μισθούς και καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων, τα οποία το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η συνεχή υποβάθμιση του προϊόντος και της ενημέρωσης.

Καλεί δε επίσης την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) για τις δικές της ενέργειες.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου