Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

... κρυφά τεφτέρια στο ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ; Ακούει το ΣΔΟΕ;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α" - ... διαβάζουμε σε ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων και δεν πιστεύουμε τα μάτια μας για το τι συμβαίνει στο ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ ... κατηγορούν την πλειοψηφία του ΔΣ ότι ενώ σπάνε ομόλογα για μισθούς, περίθαλψη και συντάξεις, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το αγγελιόσημο "κάθονται" στα ταμεία γραφείων ισολογισμών χωρίς να αναζητούνται ... και καταληκτικά, ομιλούν ευθέως για την ύπαρξη "κρυφών τεφτεριών" !!! τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο δεν θα μπορούσαμε εμείς να προσθέσουμε ... το λόγο (πρέπει να) τον έχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους ...
Μαρτύριο της σταγόνας στον ΕΔΟΕΑΠ


Εξασφάλισε 10 εκατ. η ΕΣΗΕΑ, αλλά...

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς 7,5 εκατομμύρια ευρώ μπαίνουν στο ταμείο του ΕΔΟΕΑΠ.

Πρόκειται για λεφτά, που είχε επίτηδες ξεγράψει η πλειοψηφία του ΔΣ διοίκηση του οργανισμού αλλά το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ εξασφάλισε για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΕΔΟΕΑΠ, από βεβαιωμένες οφειλές αγγελιοσήμου.

Μαζί με αυτά που εξασφαλίσθηκαν και μπήκαν στο Ταμείο από τον περασμένο μήνα υπερβαίνουν τα 10 εκ ευρώ.

Ήδη προωθείται για δημοσίευση η υπουργική απόφαση σε εφαρμογή της τροπολογίας που ψήφισε η Βουλή. Δύο εκατομμύρια δίνονται επίσης στα επικουρικά δημοσιογραφικά ταμεία (ΤΕΑΣ ΕΤΑΣ) της Περιφέρειας (Πάτρα και Θεσσαλία) καθώς και αναλογία στους υπόλοιπους ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί όμως η εκκωφαντική σιωπή της πλειοψηφίας του προεδρείου του ΕΔΟΕΑΠ για την επόμενη μέρα στο ταμείο. Προτίμησαν, για να δείξουν πρόσωπο, την εύκολη λύση. Έσπασαν ομόλογα από το αποθεματικό ασφαλείας δήθεν επειδή δεν έφταναν τα λεφτά για περίθαλψη, μισθούς και συντάξεις και αμέσως την έκαναν για διακοπές ανεξάρτητα σε τι τιμή τα έσπασαν και πόσο θα πληρώσουν οι μέτοχοι κι αυτό το ρεσάλτο.

Το τρίο Καρούτζου, Παπαϊωάννου και Σταθάτου δεν κρύβονται απλώς. Αποφεύγουν τώρα να απαντήσουν για τα εξήντα τόσα εκατομμύρια από αγγελιόσημο που οφείλουν στον ΕΔΟΕΑΠ γραφεία ισολογισμών και τα αμείλικτα ερωτήματα που τους θέτουν και για αυτά μέτοχοι ασφαλισμένοι αλλά και οι διοικήσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων.

Ούτε ασχολήθηκε η παρέα της Προέδρου των σκανδάλων στον ΕΔΟΕΑΠ με τα άλλα δέκα εκατομμύρια που είχε δεσμευθεί να δώσει ο Πετρόπουλος.

Εκτός κι αν βολεύει καναλάρχες και επίορκους του ΕΔΟΕΑΠ, το λουκέτο στο ταμείο για να κλείσουν παλιοί λογαριασμοί και κρυφά τεφτέρια.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Μια ζωη ανακοινωσεις και παχια λογια. Στοιχεια και στον εισαγγελεα κ. Τσαλαπατη βαρεθηκε ο κοσμος να σας ακουει χωρις να κανεται κατι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφεία ισολογισμών, κάποτε, είχαν κάποιοι ...μεγαλοσχήμονες της ΕΠΗΕΑ. Απ' αυτά τα εξήντα εκατομμύρια, τα οποία οφείλουν τα συγκεκριμένα γραφεία κάποια εκατομμύρια είναι και για τη Γ΄Δ/νση; Η ΕΤΗΠΤΑ, προφανώς, και δεν γνωρίζει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή