*
Ανασυγκρότηση
***
*
Παραδοσιακοί παίκτες μένουν οριστικά εκτός παιχνιδιού, άλλοι αποδεικνύονται προνοητικοί δείχνοντας προσαρμοστικότητα και ευελιξία κινήσεων στο υπό διαμόρφωση νέο τοπίο που θυμίζει κινούμενη άμμο ενώ νεόκοποι μιντιάρχες τώρα αντιλαμβάνονται πως ο δρόμος της εισόδου τους στα Μέσα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ταυτόχρονα η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες «πάγωσε» τις κυοφορούμενες αλλαγές στην τηλεόραση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα συμβούν εν ευθέτω χρόνω σε μικρότερο βέβαια βαθμό συγκριτικά με τα δεδομένα της επόμενης μέρας του διαγωνισμού των αδειών. Στην παρούσα χρονική συγκυρία στο «κάδρο» βρίσκονται τα έντυπα μέσα. Και οι αλλαγές που θα συντελεστούν δεν αποκλείεται να φέρουν ντόμινο εξελίξεων στο σύνολο των ΜΜΕ.
Τα σενάρια
Με το καιρικό φαινόμενο της «Αριάδνης» παρομοιάζουν όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη έμπειροι γνώστες του μιντιακού γίγνεσθαι αλλά και υψηλόβαθμα διοικητικά και δημοσιογραφικά στελέχη του ιστορικού συγκροτήματος. Το βασικό ερώτημα που τίθεται πλέον είναι πώς θα κινηθεί εφεξής ο Σταύρος Ψυχάρης. Την προηγούμενη Τετάρτη οι πιστώτριες τράπεζες του εκδοτικού ομίλου συνεδρίασαν και αποφάσισαν να καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις του ΔΟΛ, ζητώντας παράλληλα την έκπτωση του βασικού μετόχου της επιχείρησης, Σταύρου Ψυχάρη, από τη διοίκηση. Αυτό συνέβη καθώς ο οργανισμός δεν κατέβαλε ποσό περί των 9 εκατομμυρίων ευρώ για κάλυψη τόκων των δανειακών του υποχρεώσεων και οι διοικήσεις των τραπεζών αποφάσισαν να μη δώσουν καμία νέα περίοδο χάριτος για την εξυπηρέτηση των δανείων. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη άλλωστε είχε προαναγγείλει και ο διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης, μιλώντας στη συνέλευση των εργαζομένων πριν από τα Χριστούγεννα όταν αποφασίστηκε απεργία για τη μη καταβολή δεδουλευμένων. Ο κ. Καρακούσης είχε πει τότε πως στις 31 Δεκεμβρίου η οικογένεια Ψυχάρη αποχωρεί από τον ΔΟΛ, ο έλεγχος περνά στις τράπεζες και η επιχείρηση θα εκκαθαριστεί εν λειτουργία.
Τα δεδομένα των τελευταίων 24ώρων έχουν ως εξής: Εάν ο κ. Ψυχάρης αρνηθεί να αποχωρήσει από τη διοίκηση του ΔΟΛ -κάτι που θεωρείται μάλλον απίθανο- οι τράπεζες θα προσφύγουν στα δικαστήρια κατά του εκδότη, με την όλη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει περί τους δύο μήνες.
Σε διαφορετική περίπτωση υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη φέρονται ήδη να έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση -χωρίς μέχρι στιγμής απάντηση- κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή που να επιτρέψει την αναχρηματοδότηση του ΔΟΛ μετά την έκπτωση της παρούσας διοίκησης. Στη συνάντηση των τραπεζικών συζητήθηκε το πιθανό μεταβατικό μοντέλο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην επιχείρηση.
Ορισμός ορκωτών λογιστών (ενδεχομένως η Grant Thornton) που θα καταγράψουν την οικονομική κατάσταση και τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, θα ασκήσουν σύντομη διοίκηση και θα προετοιμάσουν την επόμενη μέρα λειτουργίας του οργανισμού.
Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2013 ο ΔΟΛ πέτυχε την τελευταία ουσιαστικά ρύθμιση με τις τράπεζες καθώς προσωπικά δάνεια του Στ. Ψυχάρη και δάνεια του ΔΟΛ κεφαλαιοποιήθηκαν σε ομολογιακό δάνειο και στο εκδοτικό συγκρότημα δόθηκε νέο δάνειο 22 εκατομμυρίων ευρώ για την εξυγίανση του ομίλου, παράλληλα με διετή περίοδο χάριτος (έως το τέλος του 2015). Υπενθυμίζεται πως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εκτός από τους ιστορικούς τίτλους των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» έχει στην κατοχή του πολλούς ακόμη τίτλους περιοδικών εκδόσεων, τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, διαδικτυακές υπηρεσίες αλλά και συμμετοχές σε άλλα μέσα του κλάδου των ΜΜΕ όπως η εταιρεία Τηλέτυπος (Mega), η εταιρεία εκτυπώσεων ΙRIS και το πρακτορείο διανομής εφημερίδων και περιοδικών ΑΡΓΟΣ.
Είναι δεδομένο πως στον ΔΟΛ υπάρχει μια ιστορική αλλαγή σελίδας και εκτός από τους «τίτλους» θα κριθεί και το μέλλον των 500 περίπου εργαζομένων. Ωστόσο συντελούνται και άλλες σημαντικές αλλαγές σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Παρά τη φημολογούμενη οικονομική δυσπραγία στο συγκρότημα του Real Group, ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου συνομιλώντας με επιτελικά στελέχη του ομίλου του προανήγγειλε την κυκλοφορία στα περίπτερα καθημερινού ημερήσιου πολιτικού φύλλου και παράλληλα μετατροπή της οικονομικής εφημερίδας «Αγορά», που σήμερα κυκλοφορεί αυτόνομη κάθε Σάββατο, σε ένθετο με λιγότερες σελίδες εντασσόμενο σε σαββατιάτικο φύλλο της Real.
Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος φέρεται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για την ένταξή του στο δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού σε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και παράλληλα για την παρουσίαση του πολιτικού talk show «Στον Ενικό».
Υπογραφή συμβολαίου δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο συναντήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, πραγματοποιήθηκαν και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή Χατζηνικολάου στην τηλεόραση, ίσως και στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.
Ποσοστό 25%
Αλλαγές κυοφορούνται και στη μετοχική σύνθεση του «Πρώτου Θέματος». Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του Action 24, Διονύση Παναγιωτάκη, για είσοδό του στην εταιρεία, παραχωρώντας του σημαντικό πακέτο των μετοχών τους. Το αρχικό πλάνο προβλέπει πως ο κ. Παναγιωτάκης θα αποκτήσει περί το 25% της εταιρείας. Από εκεί και πέρα ένα σενάριο φέρει έμμεση εμπλοκή και του πρώην προέδρου της Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, ο οποίος παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τους τωρινούς ιδιοκτήτες του «Θέματος» και διαχρονικά δείχνει να ενδιαφέρεται για είσοδό του στον χώρο των μίντια.
Σε δύο μήνες θα εξεταστεί η αίτηση των ιδιοκτητών του «Ελευθέρου Τύπου» για υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα που κατατέθηκε την προτελευταία ημέρα του 2016. Αυτό γιατί με την κατάθεση της αίτησης τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτή θα εξεταστεί με όσα ίσχυαν στην παλιά νομοθεσία και όχι στην πρόσφατα θεσπισμένη που ήδη είναι σε ισχύ από 1/1/17.
Οι διατάξεις του προηγούμενου Κώδικα ήταν σαφώς πιο ευνοϊκές για τις διοικήσεις και τους μετόχους, με «δικλίδες» μεγαλύτερης προστασίας σε σύγκριση με αυτές του νέου Πτωχευτικού Κώδικα. Πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε συμφωνία της επιχείρησης τόσο με την πλειονότητα των εργαζομένων όσο και με προμηθευτές και πιστωτές. Τα χρέη της εταιρείας που οι ιδιοκτήτες επιθυμούν να αναδιαρθρωθούν σε βάθος 15ετίας λέγεται πως ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια.
Χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση, το τσέχικο fund που έχει την πλειοψηφία των μετοχών του ΟΠΑΠ λέγεται πως ήδη εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο του Alpha με ποσοστό 25%. Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Κοντομηνάς διαπραγματευόταν με τη διαμεσολάβηση του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη την πώληση του συγκεκριμένου πακέτου μετοχών στους Τσέχους. Πρόκειται για σημαντική ένεση ρευστότητας στον τηλεοπτικό σταθμό σε μια χρονική στιγμή που το κανάλι πηγαίνει εξαιρετικά καλά τόσο σε τηλεθέαση όσο και σε απορρόφηση διαφημιστικής δαπάνης.
Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως επαναπροσδιορίζει τη στάση του όσον αφορά την είσοδο του στον τηλεοπτικό χάρτη μετά την αρνητική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για έναρξη άμεσης εκπομπής του One Channel. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πρωτοχρονιά αποδεσμεύθηκαν όσοι είχαν συμβόλαιο συνεργασίας με την «Alter Ego», ενώ κάποιοι άλλοι τις επόμενες μέρες θα επαναπροσδιορίσουν τη συνεργασία τους με τον κ. Μαρινάκη, εφόσον ο εφοπλιστής αποφασίσει τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού ακόμη και σε μεταγενέστερο χρόνο.
Ο "κλώνος" του ΣΚΑΪ
Στο Φάληρο ο Γιάννης Αλαφούζος και οι επιτελείς του Σκάι μετά την επιτυχημένη είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού στην ψυχαγωγία, που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, προετοιμάζουν την έναρξη της λειτουργίας του 24ωρου αμιγώς ειδησεογραφικού καναλιού που ήδη έχουν προαναγγείλει (πιθανή ονομασία Σκάι24) και θα εκπέμπει διαδικτυακά αλλά και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών (Nova και Cosmote TV).
*
Ώρα μηδέν για τον Τύπο…
Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στα ελληνικά μίντια με την έναρξη του 2017. Ο χάρτης των Μέσων που ήδη έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα πρώτα χρόνια έναρξης της ελληνικής κρίσης αναμένεται να αλλάξει εκ νέου το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.
Παραδοσιακοί παίκτες μένουν οριστικά εκτός παιχνιδιού, άλλοι αποδεικνύονται προνοητικοί δείχνοντας προσαρμοστικότητα και ευελιξία κινήσεων στο υπό διαμόρφωση νέο τοπίο που θυμίζει κινούμενη άμμο ενώ νεόκοποι μιντιάρχες τώρα αντιλαμβάνονται πως ο δρόμος της εισόδου τους στα Μέσα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ταυτόχρονα η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες «πάγωσε» τις κυοφορούμενες αλλαγές στην τηλεόραση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα συμβούν εν ευθέτω χρόνω σε μικρότερο βέβαια βαθμό συγκριτικά με τα δεδομένα της επόμενης μέρας του διαγωνισμού των αδειών. Στην παρούσα χρονική συγκυρία στο «κάδρο» βρίσκονται τα έντυπα μέσα. Και οι αλλαγές που θα συντελεστούν δεν αποκλείεται να φέρουν ντόμινο εξελίξεων στο σύνολο των ΜΜΕ.
Τα σενάρια
Με το καιρικό φαινόμενο της «Αριάδνης» παρομοιάζουν όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη έμπειροι γνώστες του μιντιακού γίγνεσθαι αλλά και υψηλόβαθμα διοικητικά και δημοσιογραφικά στελέχη του ιστορικού συγκροτήματος. Το βασικό ερώτημα που τίθεται πλέον είναι πώς θα κινηθεί εφεξής ο Σταύρος Ψυχάρης. Την προηγούμενη Τετάρτη οι πιστώτριες τράπεζες του εκδοτικού ομίλου συνεδρίασαν και αποφάσισαν να καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις του ΔΟΛ, ζητώντας παράλληλα την έκπτωση του βασικού μετόχου της επιχείρησης, Σταύρου Ψυχάρη, από τη διοίκηση. Αυτό συνέβη καθώς ο οργανισμός δεν κατέβαλε ποσό περί των 9 εκατομμυρίων ευρώ για κάλυψη τόκων των δανειακών του υποχρεώσεων και οι διοικήσεις των τραπεζών αποφάσισαν να μη δώσουν καμία νέα περίοδο χάριτος για την εξυπηρέτηση των δανείων. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη άλλωστε είχε προαναγγείλει και ο διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης, μιλώντας στη συνέλευση των εργαζομένων πριν από τα Χριστούγεννα όταν αποφασίστηκε απεργία για τη μη καταβολή δεδουλευμένων. Ο κ. Καρακούσης είχε πει τότε πως στις 31 Δεκεμβρίου η οικογένεια Ψυχάρη αποχωρεί από τον ΔΟΛ, ο έλεγχος περνά στις τράπεζες και η επιχείρηση θα εκκαθαριστεί εν λειτουργία.
Τα δεδομένα των τελευταίων 24ώρων έχουν ως εξής: Εάν ο κ. Ψυχάρης αρνηθεί να αποχωρήσει από τη διοίκηση του ΔΟΛ -κάτι που θεωρείται μάλλον απίθανο- οι τράπεζες θα προσφύγουν στα δικαστήρια κατά του εκδότη, με την όλη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει περί τους δύο μήνες.
Σε διαφορετική περίπτωση υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη φέρονται ήδη να έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση -χωρίς μέχρι στιγμής απάντηση- κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή που να επιτρέψει την αναχρηματοδότηση του ΔΟΛ μετά την έκπτωση της παρούσας διοίκησης. Στη συνάντηση των τραπεζικών συζητήθηκε το πιθανό μεταβατικό μοντέλο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην επιχείρηση.
Ορισμός ορκωτών λογιστών (ενδεχομένως η Grant Thornton) που θα καταγράψουν την οικονομική κατάσταση και τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, θα ασκήσουν σύντομη διοίκηση και θα προετοιμάσουν την επόμενη μέρα λειτουργίας του οργανισμού.
Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2013 ο ΔΟΛ πέτυχε την τελευταία ουσιαστικά ρύθμιση με τις τράπεζες καθώς προσωπικά δάνεια του Στ. Ψυχάρη και δάνεια του ΔΟΛ κεφαλαιοποιήθηκαν σε ομολογιακό δάνειο και στο εκδοτικό συγκρότημα δόθηκε νέο δάνειο 22 εκατομμυρίων ευρώ για την εξυγίανση του ομίλου, παράλληλα με διετή περίοδο χάριτος (έως το τέλος του 2015). Υπενθυμίζεται πως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εκτός από τους ιστορικούς τίτλους των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» έχει στην κατοχή του πολλούς ακόμη τίτλους περιοδικών εκδόσεων, τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, διαδικτυακές υπηρεσίες αλλά και συμμετοχές σε άλλα μέσα του κλάδου των ΜΜΕ όπως η εταιρεία Τηλέτυπος (Mega), η εταιρεία εκτυπώσεων ΙRIS και το πρακτορείο διανομής εφημερίδων και περιοδικών ΑΡΓΟΣ.
Είναι δεδομένο πως στον ΔΟΛ υπάρχει μια ιστορική αλλαγή σελίδας και εκτός από τους «τίτλους» θα κριθεί και το μέλλον των 500 περίπου εργαζομένων. Ωστόσο συντελούνται και άλλες σημαντικές αλλαγές σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.
Παρά τη φημολογούμενη οικονομική δυσπραγία στο συγκρότημα του Real Group, ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου συνομιλώντας με επιτελικά στελέχη του ομίλου του προανήγγειλε την κυκλοφορία στα περίπτερα καθημερινού ημερήσιου πολιτικού φύλλου και παράλληλα μετατροπή της οικονομικής εφημερίδας «Αγορά», που σήμερα κυκλοφορεί αυτόνομη κάθε Σάββατο, σε ένθετο με λιγότερες σελίδες εντασσόμενο σε σαββατιάτικο φύλλο της Real.
Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος φέρεται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για την ένταξή του στο δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού σε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και παράλληλα για την παρουσίαση του πολιτικού talk show «Στον Ενικό».
Υπογραφή συμβολαίου δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο συναντήσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, πραγματοποιήθηκαν και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή Χατζηνικολάου στην τηλεόραση, ίσως και στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.
Ποσοστό 25%
Αλλαγές κυοφορούνται και στη μετοχική σύνθεση του «Πρώτου Θέματος». Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του Action 24, Διονύση Παναγιωτάκη, για είσοδό του στην εταιρεία, παραχωρώντας του σημαντικό πακέτο των μετοχών τους. Το αρχικό πλάνο προβλέπει πως ο κ. Παναγιωτάκης θα αποκτήσει περί το 25% της εταιρείας. Από εκεί και πέρα ένα σενάριο φέρει έμμεση εμπλοκή και του πρώην προέδρου της Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, ο οποίος παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τους τωρινούς ιδιοκτήτες του «Θέματος» και διαχρονικά δείχνει να ενδιαφέρεται για είσοδό του στον χώρο των μίντια.
Σε δύο μήνες θα εξεταστεί η αίτηση των ιδιοκτητών του «Ελευθέρου Τύπου» για υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα που κατατέθηκε την προτελευταία ημέρα του 2016. Αυτό γιατί με την κατάθεση της αίτησης τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτή θα εξεταστεί με όσα ίσχυαν στην παλιά νομοθεσία και όχι στην πρόσφατα θεσπισμένη που ήδη είναι σε ισχύ από 1/1/17.
Οι διατάξεις του προηγούμενου Κώδικα ήταν σαφώς πιο ευνοϊκές για τις διοικήσεις και τους μετόχους, με «δικλίδες» μεγαλύτερης προστασίας σε σύγκριση με αυτές του νέου Πτωχευτικού Κώδικα. Πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε συμφωνία της επιχείρησης τόσο με την πλειονότητα των εργαζομένων όσο και με προμηθευτές και πιστωτές. Τα χρέη της εταιρείας που οι ιδιοκτήτες επιθυμούν να αναδιαρθρωθούν σε βάθος 15ετίας λέγεται πως ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια.
Χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση, το τσέχικο fund που έχει την πλειοψηφία των μετοχών του ΟΠΑΠ λέγεται πως ήδη εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο του Alpha με ποσοστό 25%. Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Κοντομηνάς διαπραγματευόταν με τη διαμεσολάβηση του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη την πώληση του συγκεκριμένου πακέτου μετοχών στους Τσέχους. Πρόκειται για σημαντική ένεση ρευστότητας στον τηλεοπτικό σταθμό σε μια χρονική στιγμή που το κανάλι πηγαίνει εξαιρετικά καλά τόσο σε τηλεθέαση όσο και σε απορρόφηση διαφημιστικής δαπάνης.
Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως επαναπροσδιορίζει τη στάση του όσον αφορά την είσοδο του στον τηλεοπτικό χάρτη μετά την αρνητική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για έναρξη άμεσης εκπομπής του One Channel. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πρωτοχρονιά αποδεσμεύθηκαν όσοι είχαν συμβόλαιο συνεργασίας με την «Alter Ego», ενώ κάποιοι άλλοι τις επόμενες μέρες θα επαναπροσδιορίσουν τη συνεργασία τους με τον κ. Μαρινάκη, εφόσον ο εφοπλιστής αποφασίσει τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού ακόμη και σε μεταγενέστερο χρόνο.
Ο "κλώνος" του ΣΚΑΪ
Στο Φάληρο ο Γιάννης Αλαφούζος και οι επιτελείς του Σκάι μετά την επιτυχημένη είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού στην ψυχαγωγία, που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, προετοιμάζουν την έναρξη της λειτουργίας του 24ωρου αμιγώς ειδησεογραφικού καναλιού που ήδη έχουν προαναγγείλει (πιθανή ονομασία Σκάι24) και θα εκπέμπει διαδικτυακά αλλά και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών (Nova και Cosmote TV).
---
πηγή: Αλέξης Μίχας/ Έθνος
---
*
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου