Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τηλεοπτικός αστέρας
πρόθυμος να βοηθήσει
υποψήφιο της κεντροαριστεράς

από ΒΗΜΑτοδότη

Τηλεοπτικός αστήρ (λέμε τώρα) πολιορκεί υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ώστε να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του. Εμφανίστηκε μάλιστα και σε κλειστή σύσκεψη (με στενούς συνεργάτες του υποψηφίου) και παρουσίασε ένα πρόγραμμα… νίκης με τις γνωριμίες, όπως έλεγε, που είχε στα κανάλια.
---
Ποιον υποψήφιο
της κεντροαριστεράς
στηρίζει ο Κυριάκος;

από ΒΗΜΑτοδότη

Ποιος είπε ότι στη ΝΔ δεν ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά; Οχι μόνον ενδιαφέρονται, αλλά εμφανίζονται πρόθυμοι να στηρίξουν και… υποψηφίους. Οπως συνέβη τις προάλλες όταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη (πιο στενός δεν γίνεται) τηλεφώνησε σε έναν εκ των υποψηφίων και του δήλωσε πλήρη στήριξη, και μάλιστα του είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί στην «πατρίδα» απ’ όπου κατάγονται και οι δύο. Θα του φέρνει δηλαδή ψηφοφόρους.
---
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο ΔΣ
του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση των νέων μελών του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μαρία Αντωνιάδου
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Γκιώνης
Γραμματέας: Φανή Πετραλιά
Ταμίας: Χρήστος Μαζανίτης
Μέλη: Βασίλης Βασιλικός
Αλφόνσος Βιτάλης
Κατερίνα Λυμπεροπούλου
Ανδρέας Μπόμης
Αντώνης Πανούτσος
Ιάσων – Παύλος Τριανταφυλλίδης
Άρης Σκιαδόπουλος
---
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ΕΡΤ

Στην υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στην Πιοντσάνγκ της Νότιας Κορέας και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο του 2020 στην Ιαπωνία προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ, υπό τον Βασίλη Κωστόπουλο. Το τίμημα της συμφωνίας ανήλθε σε ποσό χαμηλότερο των 4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα η ΕΡΤ έστειλε εισήγηση προς τη FIFA για την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Mundial 2018 και αναμένει την απάντησή της. Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται με την ΕΣΑΚΕ, ενώ αντιθέτως δεν υπάρχει καμία πρόοδος στη συζήτηση με τη Nova για την απόκτηση αγώνων του Πρωταθλήματος, ούτε στη συζήτηση για τα στιγμιότυπα της SuperLeague.
---
Ο ατυχήσας κ. Κουρτάκης...

"Κατά το εισαγγελικό πόρισμα ευθύνες εμπλοκής στην υπόθεση των πιέσεων κατά Γιαννουσάκη δεν προέκυψαν ευθύνες και κατά εκείνων των προσώπων που κατονόμασε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού ο δημοσιογράφος και επικεφαλής της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννης Κουρτάκης.", γράφει το ΒΗΜΑ (tovima.gr)...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου