Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το τελευταίο φύλλο της "Αγοράς";

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένθετο της οικονομικής "Αγοράς" του Σαββάτου θα είναι και το τελευταίο...

Η γενικότερη οικονομική "ασφυξία" στο Real Group είναι η αιτία... Κρίμα για το καλό φύλλο και φυσικά για τους εργαζόμενους που θα συμπαρασύρει...


@ Κάτι ακούσαμε και για τις "Ειδήσεις", αλλά δεν το επιβεβαιώνουμε...
---
Ξηλώνεται
όλο σχεδόν το αθλητικό
τμήμα του ομίλου Αλαφούζου


Μετά τον Νικόλα Βασιλαρά, τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, την Έλενα Κρεμλίδου, τονΑνδρέα Μορφόπουλο και άλλους, δύο ακόμα εργαζόμενοι του αθλητικού ραδιοσταθμού είδαν την πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλιουδάκη και τον Γιώργο Νοικοκύρη, οι οποίοι είναι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, προερχόμενοι από τον πρώην Sentra FM κι έκαναν εκπομπές τα μεσάνυχτα.
---
Fake news και στο Ελληνικό

“Πατάτα” ολκής από το φιλελεύθερο liberal στην υπόθεση του Ελληνικού. Σε σχόλιο του ο Αντώνης Πανούτσος έγραψε πως η Δέσποινα Κουτσούμπα είναι μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και βρίσκεται πίσω από την όλη καθυστέρηση. Η ψευδής αυτή αναφορά αναπαρήχθη από το twitter αφού κανείς από τη φιλελεύθερη στρατιά των troll, ούτε φυσικά ο αρθρογράφος δεν έκανε μια αναζήτηση στο google για να δει ποια είναι τα μέλη του ΚΑΣ!
---
Θα διεκδικήσει
τηλεοπτική άδεια ο ΑΝΤ1

O ANT1 θα διεκδικήσει μια από τις άδειες, όταν και αν αυτές προκηρυχθούν ανέφερε, μεταξύ άλλων, χθες το βράδυ ο Τάσος Μιχαλάκης, CEO της τηλεοπτικής επιχείρησης. Στηλίτευσε τη στάση της κυβέρνησης ως προς την επιβολή του ειδικού φόρου τηλεόρασης, τα αναδρομικά τέλη χρήσης συχνοτήτων και την διαδικασία αδειοδότησης της προηγούμενης χρονιάς, η οποία και τελικά ακυρώθηκε.
---
Εγκρίθηκαν
οι νέοι εντεταλμένοι
σύμβουλοι της ΕΡΤ

Με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίνεται η τοποθέτηση δύο εντεταλμένων συμβούλων καιθ δύο ανώτερων στελέχων στην ΕΡΤ. Στη θέση των δύο εντεταλμένων αναμένεται να τοποθετηθούν ο Σπύρος Κρίμπαλης από το MEGA με αρμοδιότητα στο πρόγραμμα και ο Μάρκος Βογιατζόγλου. Σε θέση ευθύνης στο αθλητικό τμήμα ο Γ. Λυκουρόπουλος με 20ετή προυπηρεσία στη Nova και ένας ακόμη εμπορικός διευθυντής από την αγορά για να βελτιώσει τα πενιχρά έσοδα της ΕΡΤ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου