Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

... o mediaρχης και τα συλλεκτικά του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Έχουμε απ' όλα:
Μητσοτάκη, Λιάγκα, Μαλέλη,
Καρβέλα και στο βάθος απλήρωτο Ποντίκι

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Βγήκε… οφσάιντ ο Μητσοτάκης
Στην εποχή των social media αν ένα δημόσιο πρόσωπο, ένας πολιτικός επί παραδείγματι, εκστομίσει κάτι που δεν ισχύει, πει μια… βλακεία ρε παιδί μου, είναι εφικτό να το διορθώσει αμέσως. Απλό, όσο ένα ποστάρισμα στο Facebook. Και ανθρώπινο είναι να κάνεις ένα λάθος. Θεμιτό. Οπως θεμιτό είναι να εύχεσαι το Σάββατο «καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ φέτος στην… Ευρώπη» και την Κυριακή, στη συνέντευξη Τύπου, να ζητάς δημόσια συγγνώμη για την άγνοιά σου. Και μπράβο σου.

Δεν είναι όμως θεμιτό να περιμένεις 24 ώρες, ούτε στο μεσοδιάστημα άνθρωποι του επιτελείου σου να λένε στους δημοσιογράφους της συμπρωτεύουσας ότι εννοούσες τον… μπασκετικό ΠΑΟΚ (επειδή, στην κουβέντα Κυριάκου Μητσοτάκη και Θοδωρή Ζαγοράκη) «ήταν μπροστά και ο Βασίλης Κικίλιας που έχει παίξει στον… ΠΑΟΚ» (σε Πανιώνιο και ΑΕΚ ναι, σε ΠΑΟΚ ποτέ).

Στο πλευρό του Λιάγκα
Κλειδώνουν και τα τελευταία πρόσωπα που αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στη νέα του εκπομπή που θα προβάλλεται στη late night ζώνη του ΑΝΤ1. Η (πανέμορφη και κυρίως πανέξυπνη) δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη επιβεβαίωσε ότι συμφώνησε να βρίσκεται στην εκπομπή που προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Υποψήφιος
Ο Σταμάτης Μαλέλης επιβεβαίωσε τα σενάρια ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική και έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Καλό αγώνα!

Συμβιβασμός
Νίκος Καρβέλας και Epsilon TV λέγεται ότι ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, μετά το επεισόδιο με τον Μένιο Φουρθιώτη κατά τη διάρκεια του «Star Academy». Το κανάλι ζητούσε 500.000 ευρώ, άγνωστο στα… πόσα έκλεισαν.

Τσολάκη
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ξεκινά το «Slam» στον Alpha, ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα συναρπάσει και το οποίο θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Απλήρωτο… Ποντίκι
Για αυθαίρετες και καταχρηστικές πρακτικές καταγγέλλουν η ΕΣΠΗΤ και η ΕΤΗΠΤΑ την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και καταγγέλλουν τους εργαζόμενους οφείλονται πλέον δεδουλευμένα πολλών μηνών που μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και το ένα έτος.

Τέλος
Παρελθόν αποτελεί από το «Documento» ο αρθρογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος.

---
«Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου