Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Τυπολογίες
***
*
Ως ειδικός σύμβουλος
ο Χρ. Μαχαίρας στην ΕΡΤ


Και άλλη πρόσληψη στην ΕΡΤ. Ως ειδικός σύμβουλος επιστρέφει στην στην ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας,  με ειδικότητα το συντονισμό κυριακάτικης εκπομπής. Η αμοιβή του ορίστηκε σε 2.500 ευρώ μικτά.


Πληθαίνουν οι ανταποκριτές στην ΕΡΤ


Στις Βρυξέλλες μετακινείται ως ανταποκριτής ο διευθυντής της «Ραδιοτηλεόρασης», Γιώργος Συριόπουλος με απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος, είχε αναλάβει τη σύνταξη του πορίσματος μαζί με δύο ακόμη άτομα για τη μετάδοση του  ευρωπαϊκού καναλιού στην Ελλάδα, μετά από εντολή που έλαβε από τη διοίκηση.. Επίσης ως ανταποκρίτρια μετακινείται, με απόφαση του ΔΣ, η παρουσιάστρια Λένα Αργύρη.


Διαβουλεύσεις για το Euronews Greece

Σε ανώτατο επίπεδο με την ελληνική κυβέρνηση διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις για το  ελληνικό Euronews, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Κυπριακής κυβέρνησης και του  ευρωπαϊκού τηλεοπτικού σταθμού. Το  Euronews προετοιμάζεται για την εκπομπή του στην ελληνική γλώσσα η οποία θα ξεκίνησε την βδομάδα της 17ης Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού έλαβε και τη σύμφωνη γνώμη της Κομισιόν. Αν η Ελλάδα απαντήσει αρνητικά για την επίγεια ψηφιακή μετάδοση του σήματος, το Euronews Greece θα εκπέμψει δορυφορικά ελεύθερα και μέσα από τις πλατφόρμες της nova και του ΟΤΕ TV.


Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
για τη διανομή Τύπου

Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη διανομή του Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Πέμπτη έκανε έφοδο στα δύο πρακτορεία Τύπου, Άργος και Ευρώπη και στα γραφεία της ένωσης εφημεριδοπωλών και συγκέντρωσε έγγραφα.

Πρώτα τα “Νέα” την Πέμπτη με 26.790 φύλλα
Στην πρώτη θέση “Τα Νέα” την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου με 26.790 φύλλα (-1.520) και δεύτερο το “Έθνος” με 23.020 φύλλα(-2.3400 σε όλη την Ελλάδα. Στην τρίτη θέση ο “Ελεύθερος Τύπος” με 14.320 (750) και ακολουθούν, η “Espresso” με 12.630 (-810) η “Εφημερίδα των συντακτών” με 10.820(-5.060) και η “6 Μέρες” με  8.200 φύλλα.

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Τ. Καμπύλη

Παράνομη έκρινε ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης Αττικής Δ. Καλογερόπουλος την πρώτη πράξη πρόληψης του Τάκη Καμπύλη στη θέση του γενικού διευθυντή του Αθήνα 9,84. Το θέμα είχε ανακαινίσει η παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη με επιστολή της στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λ. Ρακιντζή με το ερώτημα της παράνομης πρόσληψης επειδή δεν διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου, ο οποίος και παρέπεμψε το ζήτημα στην αποκεντρωμένη περιφέρεια. Μετά από αυτή την απόφαση ο Τάκης Καμπύλης υπέβαλλε την παραίτηση του στο ΔΣ της ΔΕΡΑ η οποία όμως δεν την έκανε αποδεκτή.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου