Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

... ΝΕΡΙΤ - ξεκίνημα με "λίφτινγκ" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πληροφορίες για προκήρυξη εξπρές που θα αντικαθιστά τους παρουσιαστές

Κατηφείς κυκλοφορούν στην ΔΤ
Μιχελιδάκη, Σκάλκος, Δούκας


Κατηφείς, λέγεται ότι περιφέρονται στους διαδρόμους της ΔΤ οι δημοσιογράφοι, Μάριον Μιχελιδάκη, Προκόπης Δούκας, Γιάννης Σκάλκος κ.α εν όψει της προοπτικής να χάσουν τις θέσεις τους στον νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί εντολή στον επικεφαλής της ΝΕΡΙΤ, Γιώργο Προκοπάκη να αντικαταστήσει με νέα πρόσωπα, τα υπάρχοντα που κατά κάποιον τρόπο συνιστούν και την εικόνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου να δικαιολογηθεί στην κοινή γνώμη το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Είναι γεγονός ότι οι τηλεθεατές από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μεταβατικού φορέα παρακολουθούν στις τηλεοράσεις τους τα ίδια πρόσωπα που έβλεπαν και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην είναι πιστευτοί οι λόγοι για τους οποίους η κυβέρνηση εφάρμοσε μια τόσο βίαιη απόφαση όπως ήταν το «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Ακούγεται ότι στα άμεσα σχέδια του Προκοπάκη είναι μια εξπρές προκήρυξη προκειμένου να προσλάβει μόνο παρουσιαστές, δηλαδή, νέα πρόσωπα που θα εμφανίζονται στις ειδήσεις, αλλά και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΡΙΤ. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι η αλλαγή των προσώπων της τηλεόρασης είναι η μόνη λύση για να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης ήταν η εξυγίανση και το συμμάζεμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης…
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου