Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

... ξεχνούν οι δημοσιογράφοι; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές


@ Οι δημοσιογράφοι κάνουν πως ξεχνούν το ρόλο που έπαιξαν στην υπόθεση της ΧΑ, όταν είχαν αρχίσει να καλλιεργούν το μύθο της “σοβαρής Χρυσής Αυγής” , επικαλούμενοι μάλιστα και τη δημοκρατία…

*** Έγραφαν το Σεπτέμβριο του 2013: “Ο σημερινός χώρος των εθνικιστών και άλλων πολιτών που αναδεικνύουν, δημοσκοπικώς, τη Χ.Α. σε ρυθμιστικό παράγοντα, εύκολα θα συμπαραταχθεί σε μια Συντηρητική Συμμαχία, εγκαταλείποντας ορισμένες ακραία αποτρόπαιες συμπεριφορές”.

@ Ο Ν. Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ) για όσα έγιναν μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ δήλωσε ”Όταν οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. κατέθεσαν πρόταση νόμου για την ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη κατάργηση φορέων του Δημοσίου και της ΕΡΤ, ο κ. Μπαλτάκος με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε πως, αν δεν πάρουμε πίσω την πρόταση νόμου, θα πάμε σε εκλογές”.

*** Στη δε ερώτησή του προς τον Τ. Μπαλτάκο “Και μετά τις εκλογές τι;”, εκείνος του απάντησε ευθέως: “Δεν το θέλουμε, αλλά θα αναγκαστούμε να συμπράξουμε με τη Χρυσή Αυγή”.

@ Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, τα όσα λέει ο Ν. Τσούκαλης έχει επιβεβαιώσει με συνέντευξή του στους “Νέους Φακέλους”, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης,

*** Μετά ήρθε η δολοφονία Φύσσα. Και έπεσε σιωπητήριο

@ Η συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη, υπενθύμισε τα όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου