Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

... εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Τύπου - Γενική Συνέλευση ...

*
Ενωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων
Αθηνών
***
*

ΟΛΟΙ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ 11:00 πμ
Αίθουσα ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ (Κλεισθένους 15)


Το Δ.Σ. του σωματείου μας καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να δώσουν μαζικό «παρόν» στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 27/09 στις 11:00 πμ, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής.

Υλοποιούμε την απόφαση που πήραμε στις τελευταίες απεργιακές μας συγκεντρώσεις για κλιμάκωση του αγώνα. Η κλιμάκωση αυτή «περνάει» και μέσα από την παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση, η οποία από μόνη της μπορεί να στείλει στις διοικήσεις των Πρακτορείων ηχηρότατο μήνυμα αποφασιστικότητας και θέλησης για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Γι’ αυτό και επιβάλλεται η παρουσία μας.

Οι εταιρείες έχουν αποφασίσει να απαλλαγούν από εργαζόμενους με δικαιώματα «σπρώχνοντάς» τους στην έξοδο, εκβιάζοντας, τρομοκρατώντας και κάνοντας χρήση διαφόρων «λιστών αξιολόγησης».

Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία δεν υποκύπτουμε, σηκώνουμε το κεφάλι και προστατεύουμε την εργασία με συγκροτημένα δικαιώματα.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
για τον ορισμό απεργιακών κινητοποιήσεων άμεσα.

Έρχονται νέα αντεργατικά μέτρα. Είναι τα μέτρα που προβλέπει το 3ο μνημόνιο, που θα προστεθούν στα δύο προηγούμενα και όπως μας έχει «υποσχεθεί» η νέα κυβέρνηση, θα εφαρμόσει άμεσα. Η ανάγκη οργάνωσης του αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς είναι επιβεβλημένη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου