Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

... δημοσιογράφοι - "πελάτες" κομματικών σχηματισμών ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Πελάτης» της ΝΔ δήλωσε ο Μπογδάνος!


«Πελάτης» της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε μόλις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ρωτώντας το φιλοξενούμενο εκπρόσωπο του κόμματος Γ. Οικονόμου: «Ξέρετε τι με απασχολεί όπως και πολλούς άλλους τηλεθεατές, φιλελευθέρους πολίτες, δηλαδή εν δυνάμει πελάτες σας…» αναρωτιέται στην εισαγωγή του ο δημοσιογράφος για να ολοκληρώσει στη συνέχεια την ερώτησή του, αλλά και έγνοιά του!

Όπως είναι αντιληπτό δεν πρόκειται για γλώσσα λανθάνουσα, ούτε φυσικά για «δημοσιογραφική αδεία», δεδομένου ότι είναι ξεκάθαρη η εισαγωγή της ερώτησης! Άλλωστε τον εν λόγω δημοσιογράφο μόνο για «κακά» ελληνικά δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος… Κατά συνέπεια γνωρίζοντας εξαιρετικά το χειρισμό της ελληνικής γλώσσας θέτοντας με απόλυτη σαφήνεια την απορία του στον εκπρόσωπο της ΝΔ…

Είναι προφανές ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση δημοσιογράφου που μεροληπτεί, χωρίς να το κρύβει και να διστάζει….. Χρησιμοποιώντας μάλιστα τη δύναμη του Μέσου που εργάζεται για να επηρεάσει την κοινή γνώμη ή και να «προπαγανδίσει» τις θέσεις του!

Τουλάχιστον ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε σχέση με πολλούς άλλους συναδέλφους του, δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του και έχει το θάρρος της γνώμης του να δηλώσει ότι είναι «πελατάκι» της ΝΔ!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου