Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

... ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, αποκατάσταση των συντάξεων άμεσα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Να επιστραφούν οι παράνομες περικοπές
που έκαναν τα δημοσιογραφικά Ταμεία


Tην άμεση εφαρμογή της απόφασης της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε (2287/2015) και για τα δημοσιογραφικά ταμεία, ώστε να αποκατασταθούν οι περικοπές που έγιναν στις συντάξεις των δημοσιογράφων, ζητούν με εξώδικό τους συνδικαλιστικά στελέχη της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ.

Το εξώδικο υπογράφουν οι Δημ. Τσαλαπάτης, (μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ), Τζώρτζια Κοντράρου, ( αιρετή εκπρόσωπος των συνταξιούχων- μελών της ΕΣΗΕΑ) Κ. Μπετινάκης (μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ).

Απευθύνεται προς την Πρόεδρο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τον αρμόδιο υπουργό, ενώ κοινοποιείται προς την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό κ. Β. Θάνου με την ιδιότητα και της π. Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Με το εξώδικο, που κονιοποιείται επίσης στα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ και το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, καλούν, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός τους

«... όπως από της λήψεως της παρούσας επαναφέρετε τις συντάξεις ημών, τουλάχιστον στο χρονικό σημείο της 31-12-2011 αλλά και των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, οι οποίοι συμφωνούν μαζί μας, στο προ της εφαρμογής των νόμων ήτοι (του άρθρου 6 του ν. 4051/2012 και του άρθρου πρώτου παρ. ΙΑ υποπαρ. ΙΑ.5 περ. 1 και υποπαρ. ΙΑ.6 περ. 3 ν. 4093/2012 ), επιφυλασσόμενοι και για τους προγενέστερους.

Άλλως, όπως τις επαναφέρετε από της 10-6-2015 ημερομηνία δημοσιεύσεως της ως άνω υπ αριθμ. 2287/2015 αποφάσεως της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας και κατ εφαρμογή της πλειοψηφίας αυτής, επιφυλασσόμενοι πάντοτε από την πλευρά μας και για τα προγενέστερα.

Αλλιώς, σας δηλώνουμε

Ότι θα προβούμε με κάθε νόμιμο μέσο στην προάσπιση των δικαιωμάτων μας για την επαναφορά της σύνταξης μας στα νόμιμα προ των περικοπών πλαίσια καθώς και στην αποκατάσταση οιασδήποτε ζημίας μας την οποία έχουμε υποστεί από την μη εφαρμογή της ως άνω απόφασης..».
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου