Τρίτη 3 Μαΐου 2016

... εκπομπές "προϊόντα βαθιάς κατάψυξης" και άλλα ωραία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



@ Επί δύο ημέρες απουσιάζει σχεδόν ολοσχερώς η ενημέρωση, λόγω αργιών, αλλά δεν ανησύχησαν οι Νάξιοι πολιτικοί συντάκτες για την παραβίαση του Συντάγματος.

@ Αυτό ίσχυε την περασμένη Μεγάλη Τρίτη, όταν ήταν απαραίτητο να σπάσει η απεργία της ΠΟΕΣΥ;

@ Τι να ξυπνήσουν πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου; Να κάνουν την εκπομπή αντικαταστάτες; Και που είναι τα δικαιώματα των εργαζομένων;

@ Η ΕΡΤ πάντως τίμησε κι εκείνη την αργία και δεν έβγαλε εκπομπές το πρωί και το μεσημέρι, ούτε δελτίο ειδήσεων στις 12.00.


@ Το X-Factor στο ΣΚΑΪ έχει νόημα μόνο ως διαγωνισμός πολύ κακού γούστου, από την εμφάνιση των κριτών ως τα τραγούδια της φερέλπιδος νεολαίας.

@ Το “Μπράβο Ρούλα” ή είναι “προϊόν βαθιάς κατάψυξης” ή έχουν ξεκινήσει τα ταξίδια στο χωροχρόνο.

@ Η “Lifo” με δύο αλεπάλληλα κείμενα γράφει για τα σφάλματα στην ΕΡΤ. Χρησιμοποιεί το …γράφημα Κωνσταντινόπουλου (βουλευτή ΠΑΣΟΚ) που συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια και το αξίωμα της τηλεθέασης μιλώντας για έναν φορέα που έχει εκτός από τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοφωνικούς και ορχήστρες.

@ Η ΕΡΤ όμως στηρίζεται στο ανταποδοτικό τέλος, ακριβώς για να μην έχει “Μπράβο Ρούλα”, “X Factor” το σκυλάδικο “Στην υγειά μας” που διαπρέπει στον Alpha και τους Αρναούτογλου (αδερφό) Λιάγκα και Σκορδά.

@ Το ενημερωτικό της πρόγραμμα έχει σοβαρό ζήτημα και χρειάζεται αλλαγές. Τις οποίες για κάποιο λόγο η διοίκησή της δεν τις κάνει.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου