Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

... νέα αρρυθμία στο MEGA !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ήξεις αφήξεις από τον Θανάση Ανδρεούλη
Δεν ησυχάζει με τίποτα το Μεγάλο Κανάλι...


Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν καινούργιο κύκλο στάσεων εργασίας - Τι τους είπε παλιό στέλεχος του σταθμού

Σε νέες κυλιόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Mega (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) καθώς δεν διαφαίνεται σοβαρή πρόθεση των μετόχων να καταβάλουν έστω ένα μέρος από τα δεδουλευμένα, αλλά και να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία για την ΑΜΚ, η οποία μέχρι στιγμής θυμίζει το γεφύρι της Άρτας.

Σήμερα ο πρώην οικονομικός διευθυντής του σταθμού, Θανάσης Ανδρεούλης, ο οποίος εάν και έχει παραιτηθεί συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους, μιλώντας σε δημοσιογράφους εκτίμησε ότι για πρώτη φορά το Mega ίσως να βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει οποιοδήποτε σφάλμα που θα φέρει και άσχημα αποτελέσματα.

Παρά τα όσα είχε πει ο Μανώλης Καψής πριν από λίγες μέρες στους δημοσιογράφους, ο Θ. Ανδρεούλης, δεν συμμερίστηκε την αισιοδοξία του και ανέφερε ότι η στάση των εργαζομένων του Mega είναι αξιοπρεπέστατη όλο αυτό το διάστημα, καθώς φρόντισαν να μην επηρεαστούν τα έσοδα του σταθμού. Είπε μάλιστα ότι και από την αγορά εκτιμήθηκε η στάση των εργαζομένων.

Από σήμερα λοιπόν το κανάλι μπαίνει εκ νέου σε ρυθμό στάσεων εργασίας και δεν θα προβληθεί το κεντρικό δελτίο, αύριο η πρωινή εκπομπή και την Κυριακή το μεσημβρινό δελτίο. Η αρρυθμία στη λειτουργία του καναλιού επανήλθε.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου