Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 28/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το ΣΔΟΕ σε Mega και ΔΟΛ

Δεν είχαν συνηθίσει σε ελέγχους των αρμόδιων κρατικών φορέων οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη των καναλιών. Οι επισκέψεις του ΣΔΟΕ στο Mega την περασμένη εβδομάδα και του Σώματος Ειδικών Επιθεωρητών στον ΔΟΛ εκνεύρισαν τα ανώτατα δημοσιογραφικά στελέχη και η αντίδρασή τους αποτυπώθηκε σε σχόλιο του «Βήματος» που χαρακτήριζε τους αρμόδιους «μαντρόσκυλα του συστήματος»! Στο Mega το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο στα τιμολόγια που αφορούσαν τις καμπάνιες του δημοψηφίσματος. Και, σύμφωνα πάντα με το «Βήμα», ζητήθηκαν μόνο τα τιμολόγια για την καμπάνια του «Ναι».
---
Νέο ΔΣ στον Alpha ως το 2019

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Alpha με τριετή θητεία, έως τις 30/5/2019. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Σούσουλας και μέλη οι Μιχάλης Παπαδόπουλος και Άννα Σούρπη. Η εταιρεία εκπροσωπείται ενώπιον τρίτων από τους Φουρλεμάδη, Σούσουλα και Παπαδόπουλο.
---
Το παλεύουν στο MEGA για την ενημερότητα

Συνεχίζεται η επικοινωνία των ασκούντων διοίκηση στο MEGA με τις τράπεζες με στόχο να εκδοθεί η τραπεζική ενημερότητα στην Τηλέτυπος. Ως την Τετάρτη εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία και σε αυτό το σημείο.
---
Απομακρύνθηκαν
οι Τριάντης και Γκολεμά από το Real Group

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση του «REAL Group» ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους δημοσιογράφους Γιάννη Τριάντη και Ντέπυ Γκολεμά. Λόγοι περικοπών φέρεται να είναι η αιτία της απομάκρυνσης των δυο δημοσιογράφων από τις εφημερίδες της εταιρίας.
---
Για πανελλαδική εμβέλεια
ο σταθμός συμφερόντων Βρυώνη

Θα καταθέσει αίτηση για τηλεοπτική άδεια γενικής στόχευσης εθνικής εμβέλειας το ETV. Ο τηλεοπτικός σταθμός συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη προετοιμάζει το φάκελο για να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις πανελλαδικής εμβέλειας άδειες υψηλής ευκρίνειας.
---
Έρχεται αξιολόγηση για την ΕΡΤ

Σε μέτρα αξιολόγησης του προσωπικού της θα προχωρήσει η ΕΡΤ το επόμενο διάστημα, όπως προανήγγειλε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς. Εντός των ημερών αναμένεται η πρώτη ΚΥΑ, που θα ρυθμίζει ασφαλιστικά θέματα εργαζομένων της ΕΡΤ, ενώ θα ακολουθήσει και μια δεύτερη. Μεγάλες εκκρεμότητες παραμένουν ο συμψηφισμός αποζημιώσεων και μισθών μετά το λουκέτο στην πρώην ΕΡΤ ΑΕ, όπως προβλέπει ο ν. 4324/2015 του Νίκου Παππά, και ο έλεγχος επί των πεπραγμένων ΔΤ και ΝΕΡΙΤ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου