Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΕΤΙΤΑ - να επαναπροσληφθούν όλοι οι απολυμένοι στον ΑΝΤ1

*
Ανασυγκρότηση
**
*

Για τον Τ/Σ ΑΝΤ1


Συνάδελφοι!

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 απέλυσε μαζικά 29 τεχνικούς. Μετά από πολυήμερες αγωνιστικές κινητοποιήσεις η Διοίκηση του σταθμού δεσμεύθηκε για την επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ των απολυμένων και έτσι οι κινητοποιήσεις σταμάτησαν. Δυστυχώς όμως, από τους 29 απολυμένους οι 19 επαναπροσλήφθηκαν. Από τους υπόλοιπους 10, οι 6 συνάδελφοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ακολουθώντας την νομική οδό με πλήρη στήριξη της Ένωσής μας και μόνο με προϋποθέσεις επιστρέφουν στην εργασία τους. Οι υπόλοιποι 4 συνάδελφοι περιμένουν μέχρι σήμερα την επαναπρόσληψή τους. Μας είναι αδιανόητη η μέχρι τώρα άρνηση του σταθμού να ολοκληρώσει την συμφωνία την στιγμή μάλιστα που γνώστης είναι και ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Μίνωας Κυριακού που με προσωπική του παρέμβαση δεσμεύτηκε για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων.

Καλούμε λοιπόν για τελευταία φορά την διοίκηση του ΑΝΤ1 να σεβαστεί και τους τελευταίους εργαζόμενους που απέλυσε πέρσι το Καλοκαίρι και να γυρίσουν άμεσα στην δουλειά τους. Πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι αυτοί πως ο συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι ... απλά νούμερα στα χαρτιά τους, αλλά εργαζόμενοι που επί σειρά ετών πρόσφεραν με την συνέπεια και την εργατικότητά τους τα πάντα στο σταθμό.

Επιτέλους σεβαστείτε τους ! Σεβαστείτε τον λόγο που δώσατε !! Σεβαστείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς !!!

Υ.Γ.: Κύριοι του ΑΝΤ1. Σας ενημερώνουμε πως το μελάνι μας για το συγκεκριμένο θέμα τελείωσε. Αν συνεχίσετε να σφυρίζετε αδιάφορα σε αυτά που δεσμευθήκατε θα μιλήσουμε με άλλους τρόπους. Τους γνωρίζετε ήδη καλά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σκεπετζάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αλιφέρης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου