Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

... ΔΟΛ - ΒΗΜΑ FM, έχουμε και λέμε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Χωρίς το χρώμα του χρήματος
μέχρι τέλος Ιουνίου στον ΔΟΛ


Και είχαμε και κατασχετήριο στο Βήμα 99.5, υπαρκτός ο κίνδυνος μέχρι και να... σταματήσει να εκπέμπει ο σταθμός!

Σοβαρεύουν τα πράγματα, όπως φαίνεται, για τον ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης το ξεκαθάρισε πως χρήματα στο μαγαζί δεν υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι εργαζόμενοι εκεί θα συμπληρώσουν περισσότερους από τρεις μήνες απλήρωτοι. Τους ενημέρωσαν σήμερα και στο Βήμα 99.5, κάλεσε τον κόσμο ο Νότης Παπαδόπουλος για να τους μιλήσει.

Μάλιστα εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, κατόπιν προσφυγής της ΕΤΕΡ, με την οποία δεσμεύεται από τους απλήρωτους -επί παραπάνω από τρεις μήνες- τεχνικούς του Βήμα 99.5, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του σταθμού. Η εν λόγω διαταγή «τρέχει» ήδη από την περασμένη Παρασκευή, ενώ η τακτική αγωγή της Ένωσης Τεχνικών αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, και επικυρωθεί η απόφαση υπέρ των τεχνικών, δεν είναι απίθανη ακόμα και η διακοπή του προγράμματος του σταθμού, εφόσον η κατάσχεση γίνει στις εγκαταστάσεις με εντολή του δικαστηρίου. Ανάλογες περιπτώσεις, θυμίζουμε, ήταν εκείνες του Flash 96 (επί Πέτρου Κυριακίδη) και του Nitro 102.5, όπου και στις δύο το πρόγραμμα σταμάτησε αλλά για λίγες μόνο ώρες, με παρέμβαση των εργαζομένων. Η απόφαση αφορά ως επί το πλείστον τον τεχνικό εξοπλισμό του Βήμα 99.5, δηλαδή τα μηχανήματα σε στούντιο και «βουνά» (Υμηττός, Αίγινα, Νέα Στύρα).

Εν τω μεταξύ το Συγκρότημα δέχτηκε και την επίσκεψη της Επιθεώρησης Εργασίας προ ημερών. Τους ξετίναξαν, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τα αποτελέσματα.

Και κάτι ακόμα: ο Βασίλης Χιώτης έπιασε ήδη δουλειά στο Πρώτο Θέμα.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου