Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

... για μια εκπομπή με θέμα την τηλεόραση - Πρετεντέρης κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Θα μπορούσε κανείς να γράψει πολλά για την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με θέμα την τηλεόραση, αλλά θα ήταν σαν να κλέβει κανείς εκκλησία.

@ Δέχθηκε χθες το πάνελ πως είναι πρώτη φορά που μια κυβέρνηση (δήθεν) στοχοποιεί πρόσωπα και δημοσιογράφους και όχι τις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.

@ Μάλλον θα διάβαζαν όλοι, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ψήφιζε τον τρομονόμο και οδηγούσε 7 διευθυντές των εφημερίδων στη φυλακή. Ανάμεσα τους και ο μακαρίτης Σεραφείμ Φυντανίδης και ο πρώην εκδότης του “Ποντικιού” Κώστας Παπαϊωάννου.


@ Και να μην πάμε πιο παλιά με τα “Λακόστ” του Ράλλη.

@ Και εντάξει, το ένα παιδί που ήταν εκεί στο στούντιο έγινε μέλος της οικογένειας. Τι να πει; Οι υπόλοιποι πως ξέχασαν;

@ Δεν θυμούνται το κυνηγητό της οικογένειας Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ, το 1992, πάνω στο βουνό; Τις επιθέσεις Βούλτεψη στον Κακαουνάκη;

@ Βγήκε και είπε, στο ΣΚΑΪ ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος για την υπόθεση Θωμαΐδη πως πρώτη φορά διεξάγεται έρευνα σε γραφεία ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού ή εφημερίδας, από το 1975.


@ Άντε να ξέχασε τον τρομονόμο του 1991, άντε να μην θυμάται τα ΜΑΤ στον Υμηττό το 1992 και τη σύλληψη Αλαφούζου. Άντε, να μην θυμάται τα ΜΑΤ στο Κανάλι 15, επί ΠΑΣΟΚ όταν μπήκαν και σταμάτησαν την εκπομπή (υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο με το μακαρίτη Αλέξανδρο Γιώτη).

@ Τα ΜΑΤ που μπήκαν στο Ραδιομέγαρο το Νοέμβριο του 2013, πως είναι δυνατόν να τα έχει ξεχάσει; Ο νόμος που συνέταξε και χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ για τη ΝΕΡΙΤ και εφαρμόζεται ακόμη και στη νέα ΕΡΤ;

Υ.Γ. Το 2012 ο Κώστας Καραμανλής αρνήθηκε να πάει στη Βουλή, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου και να ψηφίσουν την προσθήκη σε νόμο του Α. Γεωργιάδη που επέτρεπε στα κανάλια να εκπέμπουν ψηφιακά χωρίς άδειες.


---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου